İşte Sevenler İçin Aşk Sözleri Sevenler İçin Aşk Sözleri, Sevenler için güzel sözler, Sevenler için bu yazımızda en güzel aşk sözlerini sunuyor ve diliyoruz ama sevenler asla ayrılmasın ve her seven, sevgisine karşılık bulsun İşte Melek'ler, size ve sevdiklerinize en hoş sözler 1549104076 1549104076 istesevenlericinasksozleri5c5d093b11istesevenlericinasksozleri5c5d093b11 istesevenlericinasksozleri5c5d093b11 Ağırdır sevmelerim her kalp taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun vakitherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım şayet ama aşkım senden sonradan olmayacağım inan Seni bulmaktan çok çağırmak isterim! Seni sevmeden önce kavramak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek yok de sana hep baştan açtırmak isterim Eğer Hayattan Bıkıp Ölüme Içten Sessizce Yürümek İstersen Yanıma Gelki Sana Sensizliğin Vefat Olduğunu Göstereyim Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Günesin dogdugu da bir hakiki battigi da Kalbimin attigi da bir hakiki, günün bittigi de Ne çikar tüm gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, iste o en büyük reel Gençliğine güvenip erken derken ola ki elveda bile diyemezsin sırası gelmişken Güneş dünyaya aşık olmuş fakat bir türlü yaklaşamamış Çünkü yaklaştığı zaman Dünyadaki bütün güzelliklerin değil olacağını biliyormuş BU YÜZDEN UZAKTAN SEVMEYİ ÖĞRENMİŞ!SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA Gördükçe göresim, görmedikçe de ölesim geliyor ey Sevgili Gece midir insanı hüzünlendiren, yahut insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen? gece midir seni bana düşündüren yahut ben miyim seni göz önünde bulundurmak için geceyi bekleyen ? Aşkın ecel olsa yine içerim yolun ecel olsa Korkmam yine geçerim Bazi rüyalar digerlerinden daha uzun sürer Bazilari da fazla fazla hoş Benim en uzun ve en hoş rüyam su an bu mesaji okuyor Sevgililer günün kutlu olsun! BU DUNYADA 6 MILYAR INSAN VAR,30 MILYONU UYUYOR, 20 MILYONU YEMEK YEMEK YIYOR, 10 MILYONU MUZIK DINLIYOR, 1 GUZEL KIZ DA MESAJ OKUYOR… Güneşin buz tuttugu yerde bir alev görürsen, o bil oysa yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir… Gözlerine gözleriyle göz koyanın, gözlerini gözlerimle oyarım Gözlerini gözlerden sakın, gözlerin gözlerime lüzumlu Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş birey varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir birey varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yahut bilki ben ölmüşüm BIRINCIL GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP HER YERDE MI GIREYIM… IRK GELMELERIYLE YALNIZLIKLARINI DAGITANLARI SEVERLER, GITMELERIYLE KENDILERINI YALNIZ BIRAKANLARA ASIK OLURLAR