Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşte Sevgili Efendim

İşte Sevgili Efendim
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İşte Sevgililer Gunu
Sevgililer hediyesi
En Sevgili
İŞTE SEVGİLİM EFENDİM Ey Nebi!
Vakitlerden bir vakit ar deryasında af semasında dolaşır ruhum, Ve kutlu şehadet olur sururum Mekke visalim,medine vuslatım, Kerbela arafatım olur!
Beyhude gonlume ar'af'ta doğan nursun efendim, Kavline mestanım! Ummetim desen kafi! Yolunda turabım geldesen kafi! Ey sevgili en sevgili!

imagesistesevgiliefendim5ad961d6e64f5

Similar threads

Ey Sevgililer Sevgilisi, Efendiler Efendisi, Güzeller Güzeli Efendim!Yüreğimizdeki tüm muhabbet,sevgi,selâmlar Sana olsun Ya Rasûlallah! Senin doğduğun gün,toprak olsaydık,taş olsaydık,güneş,yıldız,ay olsaydık da Senin gel****le bayram etseydikÇünkü gelen Sen’dinSen,Sevgililer Sevgilisi’ydin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Asrı Saadet, hürriyetine düşkün olanların asrı idi Hür olmanın yalnızca Allah’a kullukla mümkün olduğunu görüp, bütün bağlardan kurtulmak için Allah Rasulü’nün eline sarılanların asrıydı Ashabı Kiram, o yüce elin kölesi olup hürriyete ulaştı ve hür olmak isteyenlere asırlar boyunca gökteki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri PEYGAMBER Sen, fikir kadar guzel; Ve tek, birden daha tek! Itrını suzmuş ezel; Bal sensin, varlık petek Sensin olume hisar; Bakisi hep inkisar Sar bizi, cepecevre sar, Rahmet ruzgarı etek! Necip Fazıl Kısakurek “Yağmur; seni bekleyen bir taş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Kutlu Doğum Haftası Şiirleri Kutlu Doğum Haftası İle İlgili Şiir Muhammed'i Cok Ozledim Muhammedi cok ozledim Ciğerlerim pare, pare Şol canımdan cok istedim Yollar, gotur beni yare Gunum gecem selavattır Ne huzurdur, ne rahattır İstediğim şefaattır Yar Muhammed, cana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt