İşte Sinan Akçıl'ın Ebru Şallı İçin Yazdığı Şarkının Hayatta! sinan akçıl, ebru şallı, sinan akçıl ebru şallı, sinan akçılın ebru şallıya yazdı ebedi Sevgili melekler, bu yazın damgasını vurmaya aday albümlerin başında Sinan Akçıl'yeni albümü geliyor Akçıl'ın albümünde meydana gelen şarkılardan birkaçının hayatta kalma, daha albüm piyasaya çıkmadan medyaya sızdı Son akıntı undead kelime ise Sinan Akçıl'ın Ebru Şallı için yazdığı Güzel Kızşarkısının hayatta Esin Övet'ın haberine kadar, Akçıl'yeni albümünde, gerçekleşen bir “Hoş Kız isimli şarkıyı, sevgilisi Ebru Şallı için yazmış Yaklaşık 1 ay daha sonra piyasaya çıkması beklenen albümün şarkıları daha çoktan çok konuşulmaya başladı 25823 25823 istesinanakcilinebrusalliicinyazdigisarkininhayatta5c4dd1b242642istesinanakcilinebrusalliicinyazdigisarkininhayatta5c4dd1b242642 189 266 sinanakcilebrusalli1jpg25823 İşte Sinan Akçıl'ın Ebru Şallı İçin Yazdığı Şarkının Sözleri! sinanakcilebrusalli1jpg25823 İşte Sinan Akçıl'ın Ebru Şallı İçin Yazdığı Şarkının Sözleri! İşte Sinan Akçıl'in fazla konuşulan şarkısının hayatta kalma, Yeniden terledi ellerin Niye yüzüme sürmedin Ben bir günah işledim Sadece istedim Hoş kız, özel kız İpuçları sev ipuçları kız Güzel kız özel kız Kalbim Sana Sabırsız Evlen Benimle Dinlen Benimle Yeri id Bu Arada, Ay Işığı Yüzündeyken Dans et Benimle