İşte size Cem Adrian Her Tarafta Kar Var şarkısının sözü Cem Adrian Her Tarafta Kar Var şarkısı sözleri Cem Adrian Tekrar Kar Var sözleri Merhaba Melek'leerim Cem Adrian'ın Disco Kralı'nda Ajda Pekkan'ın Yeniden kar var isimli şarkısını seslendirdi ve büyük bir alkış topladı Bizde bu sayfamızda Cem Adrian Tekrar Kar Var şarkısının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz 1549251070 1549251070 istesizecemadrianheryerdekarvarsarkisininsozu5c57b202a9390istesizecemadrianheryerdekarvarsarkisininsozu5c57b202a9390istesizecemadrianheryerdekarvarsarkisininsozu5c57b202a9390 Cem Adrian Her Tarafta Kar Var şarkısının sözü Tekrar kar var Kalbim senin bu gece Yeniden kar var Kalbim senin bu gece Olur Ya gelirsin sen Bakarken pencereden Gözler yalnız özler Karda senden izler Yürümek karda zordur Gelirsen bak aşk budur Dönsen köşeden şöyle Şarkı söylerim böyle Yağma kar dur artık Bak dondu kalbim Yağma dedim dur Olur Ya gelir sevgilim Gözyaşım dur düşme Gelmeyecek düşünme Kes ağlamayı artık Bak oldu bana eyvah Karda zordur yürümek Anladım gelmeyecek Dünya oldu bana gizli Neden yağdın söyle kar