İşte size Gül İle İlgili Veciz Güzel Sözler Gül İle İlgili Veciz Sözler, Gül İle İlgili Hoş Sözler, Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda bizden gül ile ilgili güzel sözler isteyen misafirimiz ve kuşkusuz ama siz sevgili üyelerimiz için, anlamı fazla güzel olan ve özel günlerde bile seni seviyorum çağırmak için kimsesiz yeterli gelen, biz kadınların sevdikleri şeyler aralarında ancak çiçek olan gülle ilgili veciz sözler paylaşıyoruz sizlerle 1549102107 1549102107 istesizegulileilgiliozluguzelsozlermelekler5c556c1f8cd47istesizegulileilgiliozluguzelsozlermelekler5c556c1f8cd47 istesizegulileilgiliozluguzelsozlermelekler5c556c1f8cd47 En hoş güller en tez solarlar ( Andre Maurois ) Gül solup, gül bahçesi mahvolmuş olduktan sonradan gülün kokusunu nereden duyabiliriz? Gülsuyundan! ( Mevlana ) Gülün dostu dikendir ( Mevlana ) Her diken gül vermez ( Mevlana ) Her insanın dikeni vardır, gülü vardır Gülünü görecek, oradan seveceksin ( Esat Çoşan ) Gül gider, diken durur ( Ovidius ) Güle değer verilmezdi, Aşık ve maşuk olmasa ( Aşık Veysel ) Dikenden gül tüketen, kışı da bahar haline döndürür Selviyi özgür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir( Mevlana ) Ayın, geceye sabretmesi, onu apaydın eder Gülün, dikene sabretmesi, güle hoş bir koku verir Arslanın, sabredip pislik içinde beklemesi, onu deve yavrusu ile doyurur( Mevlana ) Cümbür Cemaat bir şeyden hoşlanmaz ki Kimi gider dikeni koparır, kimi gülü Ya kırmızı gülden ayrı yaşamalı, yoksa dikenin acılarını hoş görmeli ( Sadi ) Karaçalıda gül bitmez ( Karacaoğlan ) Ömrünü geçirse de güllerle bahçıvanlar, Bir gülü yeryüzünde gülden hoş kim anlar? ( Faruk Nafız Çamlıbel ) Seher yelinden gül perişan olur, odun biçare olmaz ( Sadi ) Senden bilirim yok bana bir faide ey gül, Gül yağını eller sürünür çatlasa bülbül ( Nevresi Kadim ) Şu illerin taşı hiç bana değmez, İlle dostun gülü yaralar beni ( Pir Sultan Abdal )