İşte size Musa Eroğlu Zamansız Yağmur şarkısı sözleri Musa Eroğlu Vakitsiz Yağmur sözleri Musa Eroğlu Zamansız Yağmur şarkısı sözü Merhaba Sevgili Melek'ler, Musa Eroğlu sever misiniz bilmiyorum lakin ben fazla seviyorumistesizemusaerogluzamansizyagmursarkisisozleri5c57a621e0dcealt Benim gibi Musa Eroğlu şarkıları sevenler için de bu yazımızda Musa Eroğlu Zamansız Yağmur sözleri paylaşıyorumistesizemusaerogluzamansizyagmursarkisisozleri5c57a621e0dcealt İşte size Musa Eroğlu Vakitsiz Yağmur şarkı sözleri Melek'lerim; 1549248029 1549248029 istesizemusaerogluzamansizyagmursarkisisozleri5c57a6224d216istesizemusaerogluzamansizyagmursarkisisozleri5c57a6224d216istesizemusaerogluzamansizyagmursarkisisozleri5c57a6224d216 Ben ayrılık istemedim Sebep olanlar utansın Ben ayrılık istemedim Sebep olanlar utansın Hazan değdi yaprağıma Mevsim dursun sonbahar utansın Hazan değdi yaprağıma Mevsim dursun sonbahar utansın Çürümüş yaprak gibiyim Sonbahar yok bahar utansın Çatlamış toprak gibiyim Irmaklar çaylar utansın Dağlar girdi aramıza Taş çürüsün yol utansın Diken sardı ellerimi Naz etmesin gül utansın Diken sardı ellerimi Naz etmesin gül utansın Çiğ düşüyor gözlerimden Islanıyor yanaklarım Kurumuş toprak gibiyim Vakitsiz yağmur beklerim Ham düşüyor gözlerimden Islanıyor yanaklarım Kurumuş toprak gibiyim Vakitsiz yağmur beklerim