İşte size Teoman Kupa Kızı Ve Sinek Valesi Şarkısı Teoman Kupa Kızı Ve Sinek Valesi Şarkısı Teoman Kupa Kızı Ve Sinek Valesi Şarkı Sözleri Teoman'ın en sevdiğim parçalarından biri olan Kupa Kızı ve sinek Valesi adlı şarkının sözlerini sizlerle ve bu şarkıyı seven bütün misafirlerimiz ile paylaşıyorum Melek'ler 1549250615 1549250615 istesizeteomankupakizivesinekvalesisarkisi5c57b03bde428istesizeteomankupakizivesinekvalesisarkisi5c57b03bde428istesizeteomankupakizivesinekvalesisarkisi5c57b03bde428 Bir iskambil falında Çıkmıştık birbirimize O güzel kupa kızıydı Sinek valesiydim bense Gece yarısı o perşembe Rastladım köprü üzerinde Ağlama dedim o ağladı Trabzanlardan indiğinde Saçların mı nemli yahut nemli mı yaşamak dedim Senin için rüzgarda daima yağmur mu var Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan? Hiç geçmez mi gözlerinden bu güz? Bir kar parça başına ol Kon dilimin ucuna Bir kar her birine Erir ağzımda Bir kar tanesine ol Kon dilimin ucuna Bir kar her birine Erir ağzımda Sırılsıklamdı soyundu Vücuduma dokundu Azıcık pürüzlü tenimde Hayat hücrelerimi buldu Mutluyudum o uyudu Sarıldım sayıklarken Tanımadığım o adları Yanımda anadan doğma Saçların mı nemli yahut nemli mı yaşamak dedim Senin için rüzgarda daima yağmur mu var Gözlerin mi daldı yahut sıkıldın mı sorulardan Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar? Bir kar tanesine ol Kon dilimin ucuna Bir kar parça başına Erir ağzımda Bir kar tanesine ol Kon dilimin ucuna Bir kar tanesi Erir ağzımda Rüyamda gururluydum, biliyordum diyordum Inanmak lazımmış meğer iskambil fallarına Uyandım, bakakaldım, gerçek dışı bir parmağın Bıraktığı yazıya, pencere camının buğusuna Hoşçakal Bir kar tanesine ol Kon dilimin ucuna Bir kar tanesi Erir ağzımda