Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Sizlere Güven Murat Akpınar Bir Fırtına Tuttu Bizi Şarkı Sözü

İşte Sizlere Güven Murat Akpınar Bir Fırtına Tuttu Bizi Şarkı Sözü
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
İşte Sizlere Güven Murat Akpınar Bir Fırtına Tuttu Bizi Şarkı Sözü Bir Fırtına Tuttu Bizi Türküsü Bir Kasırga Tuttu Bizi Şarkı Sözü Dün Beyaz Showa meydana çıkan Güven Murat Akpınar harikulade sese sahipmiş meğerİşte sizlerler bu şarkının sözlerini paylaşıyorum meleklerimBiliyorsunuz fakat Güven Murat Akpınar Suskunlar adlı dizide oynuyorDizide seslendirilen Nereden Bileceksiniz Şarkı sözünü de buradan bulabilirsiniz 1549248663 1549248663 istesizlereguvenmuratakpinarbirfirtinatuttubizisarkisozu5c57a89c1c438istesizlereguvenmuratakpinarbirfirtinatuttubizisarkisozu5c57a89c1c438istesizlereguvenmuratakpinarbirfirtinatuttubizisarkisozu5c57a89c1c438 Bir Fırtına Tuttu Bizi Şarkı Sözü Bir Firtina tuttu bizi, deryaya kardi O bizim Kavusmalarimiz a yarim, Mahsere kaldi O bizim Kavusmalarimiz a yarim, Mahsere kaldi Mapushanede yata yata,yanlarim cürüdü Pencerden baka baka a yarim, ela gözler süzüldü Pencerden baka baka a yarim, ela gözler süzüldü Yeni Cezve yeni Cezve, kaynar kaynamaz oldu O benim nazli yarimin dilleri, söyler söylemez oldu O benim nazli yarimin dilleri, söyler söylemez oldu  

858,519Konular
981,243Mesajlar
31,100Kullanıcılar
tanerjwjdnkwSon üye
Üst Alt