Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Sizlere, Sinan Akçıl-Aygün Казым

İşte Sizlere, Sinan Akçıl-Aygün Казым
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
İşte Sizlere, Sinan AkçılAygün Казым Sinan AkçılAygün Кязимова Sinan AkçılAygün Кязимова İkinci, Saint Undead Kelime Sinan Akçıl Ve Aygün Кязимова ile düet part two Saint Sözlerini sizlerle paylaşıyorum meleklerimBiliyorsunuz, Azerbaycan Eurovision şarkısının sözlerini Hande Yener yazmıştı o haberi baştan sizinle paylaşıyorum 1549248669 1549248669 istesizleresinanakcilaygun5c57a8a426809istesizleresinanakcilaygun5c57a8a426809istesizleresinanakcilaygun5c57a8a426809 1 Sinan Akçıl Aygün Кязимова İkinci, Saint şarkısı kelime Ne hayattan vazgeçtim Ne de bu aşkımdan Kesmek için çözüm kolay değil, Her şey senle güzel Ne yanına fark ettim Ne de yarınında Emrindeki yana kalmak fazla mu zor Var mı bir çığlık layık Derhal süratli bir görüntü bize bağırıyor Tanıyan cümbür cemaat bilir götürüyorsun Bir inatçı rütbesiyle Neye direniyorsun Gözlerimle uzaklardan Nasıl mı görünüyorsun? Gülümserken düşündün Neye seviniyorsun? Of çektim, Ne acı şeklim Hüzne mi seçildi ben? Of çektim, Aşkını geçtim aşk benim ikinci yazı; Hayat, ikinci bir yazı! Derhal süratli bir görüntü bize bağırıyor Tanıyan cümbür cemaat bilir götürüyorsun Bir inatçı rütbesiyle Neye direniyorsun Gözlerimle uzaklardan Nasıl mı görünüyorsun? Gülümserken düşündün Neye seviniyorsun? Of çektim, Ne acı şeklim Hüzne mi seçildi ben? Of çektim, Aşkını geçtim aşk benim ikinci yazı; Yaşam, ikinci, saint Ne hayattan vazgeçtim Ne de bu aşkımdan Kesmek çözüm değil basit Her şey senle güzel İkinci, saint, saintikinci İkinci, saint, saintikinci  

858,522Konular
981,255Mesajlar
31,105Kullanıcılar
LazedroSon üye
Üst Alt