Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşte söylüyorum be : ' SEVİYORUM SENİ'

İşte söylüyorum be : ' SEVİYORUM SENİ'
0
20

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İşte söylüyorum be : ' SEVİYORUM SENİ' SEN HİÇ SEVMEDİN ANCAK!!! Bir bilsen, bir anlasan seni nasıl sevdim, Yüreğimi çılgın gibi sana nasıl kaptırdım, Çaresizce gecelerce senin için ağladım Lakin Sen Bilemezsin, Sen Hiç Sevmedin Oysa!!! Umutsuz bir bekleyişti benim ama şayet Yeniden mi ' YOKSUN ' diye haykırdığım saatlerde, Kaderime bir 'İSYANDI' sevdamın sesi Fakat Sen Bilemezsin, Sen Hiç Sevmedin Ancak!!! Bak yine elimde kalemim, tekrar defterim Yine acı bir türkü dilimde dolanan, Seviyorum be, seviyorum seviyorum Fakat Sen Bilemezsin, Sen Hiç Sevmedin Fakat!!! Daima seni düşündüm, sen vardın hayallerimde Bir rüyaydın bir düştün, bazende bir KABUS Seni sevdim, sana inandım, seni SEVMEYİ BİLE SEVDİM Fakat Sen Bilemezsin, Sen Hiç Sevmedin Ama!!! Acı bir yalan senden geriye kalan hemen, Bir ümitsizlik kalbimin taaaa içine kazılan, Ne değin zor bir bilsen SENİ SENSİZ YAŞAMAK Fakat Sen Bilemezsin, Sen Hiç Sevmedin Ki!!! Eminim bu satırları okurken doğru içe kızacaksın, Bende 'SEVİYORUM' demeye yiğitlik bulamıyacaksın İşte söylüyorum be : ' SEVİYORUM SENİ' LAKIN SEN NERDEN BİLECEKSİN KI SEN HİÇ SEN HİÇ AMA HİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇÇ SEVMEDİN Kİİİİİİİİİİİİİİ!!! alitni  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt