Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İşte Yeni Trendlerden Biri Daha Sarı Kaş Trendi...

İşte Yeni Trendlerden Biri Daha Sarı Kaş Trendi...
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
İşte Yeni Trendlerden Biri Daha Sarı Kaş Trendi Sarı Kaş Trendi Sarı Kaş Modası Siz sarı kaş severmisiniz bilmem ama ben böylece hoşlanmadım yani benim kaşlarımın rengi gayet iyi sarı yapmaya niyetim yokBüyük bir kesim sarı kaş modasını tutmuş bir takım ünlüler bile sarı kaş trendine kendilerini kaptırmışlar 1548528728 1548528728 isteyenitrendlerdenbiridahasarikastrendi5c4cabc92d1aaisteyenitrendlerdenbiridahasarikastrendi5c4cabc92d1aa isteyenitrendlerdenbiridahasarikastrendi5c4cabc92d1aa Laf konusu makyaj olduğunda sarı kaşlar gittikçe daha popüler bir ülkü geliyor ve bu güçlü, kalın koyu renkli kaşlar daha fazla kısa bir zaman önce seçim edildiği için bir sürpriz! 2010 ilkbahar sarı kaş trendi bambaşka görünümü ile akılları karıştırmaya devam ediyor Gerçekte sonbaharında makyaj sanatçısı Pat McGrath bir uçtan bir uca gündeme gelen bu açıklama, bugün o kadar fazla defilede yer buluyor Yoğun göz makyajı çoğunlukla bariz kaşlarla dengelenir fakat bu sene moda tasarımcıları ve makyaj sanatçıları bunun bütün tersini uygulamayı seçim ediyor Sarı kaşlar incelikli bir görünüme ve iyice bariz hale getirilmiş gözlerle birlikte hayret verici çekicilikte… Bu makyaj stili büyük bir grup moda sever ve kritik göre ilgi gördü ve bu senenin ardına kadar yeniden rastlanılabileceği de bu şekilde kesinleşti 2010 ilkbahar sarı kaş trendi kimi manâlı tasarımcı koleksiyonları ile harikulade bir armoni sağladığı için de bu dek popular oldu Bottega Veneta, Alexander McQueen, Armani, Nina Ricci, Lanvin bu fantastik makyaj stilini seçim edenlerden yalnızca bir kaçı…  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt