Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstediğin gibi giy İşte arkadaşlarım size süper bir şey bununla kendi modanızı kendiniz yaratıp istediğiniz şekilde giyebilirsinizistedigingibigiy5c4cc2a4ec2f6pngalt :D:D :D:D :D:D 1548534579 1548534579 istedigingibigiy5c4cc2a4f09faistedigingibigiy5c4cc2a4f09fa...
meraba meLekLer bu siteyi fazla sevdim bennn meraba kızlar siteye üye oLaLı 2 hafta faLan oLuyorHer gün yeni birşey öğreniyorum Bu yüzden bu siteyi fazla yararlı buLdumHerkese öneriyorum bu siteyi fazla seviyorummmmmmmmmerabameleklerbusiteyicoksevdimbennn5c558c15355bcgifalt :pasi: :pasi...
Abdülhak Hamit Tarhan Doğu ile Batı aralarında bir köprü olabilecek dek adaleli kültürü, varlıklı bir düş gücü vardır Şirdeki Batılılaşma hareketinin belli başlı büyük öncüsüdür Yaşadığı dönemde Şairi Azam unvanıyla anılır Şiirin şeklinde ve içeriğinde manâlı yenilikler yapmıştır Onda ölçü...
ŞEREFSİZLER RESMEN EN KUTSAL VARLIKLARIMIZA SÖVÜYORLAR HACKER ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA ŞU SİTEYİ ÇÖKERTİN Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Abdülhak Hamit TARHAN
5 Şubat 1851 İstanbul
12 Nisan 1937 İstanbulAbdülhak Hamit Tarhan 5 Şubat 1851'de İstanbul'da doğdu Özel eğitim gördü Rumelihisar Rüşdiyesi'ne kısa vakit devam etti 1863'te eğitim için Paris'e gitti Dönüşünde İstanbul'da Fransız mektebine başladı ve Babı Ali'de çeviri...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.