Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bikere hile öyle değil uydurmayın olsa bile çok az özellik var ben hileyi biliyorum ilk önce cheat engine 56 yı indirin http:cheatengineorgdownloadCheatEngine56exe
sonra cheat engine yi açın sonra oyunu açın bir tane düeello başlatın yani oynunu oynayın sonra cheat engine ye dönün sol üst...
sa,ilk bastan soyleyim mod gerekli (kapi kilit mode) tabletden yazıyom yazim hatasi olabilir bir araba alip kapilarini cleo mod ile kilitleyin ardindan bir ballasa carpin ama bir boya dukkaninin yakininda sonra pesinizden gelecek kapiyi acmaya calisicak Bu arada boya dukkanina girin kapi...
arkadaslar internetten oyunun riplisini indirmistim ama videolar olmadıı icin oyundan atıodu sonra fix buldum onu indirdim bu seferde tranier calısmıo internetteki butun tranierleri denedim oyundan atıo aynı sorunu yasıyan arklar ltfn yardımcı olun
Arkadaslar Oyunu bitiren bir kisi Play station 2 oyunu bitiren bir kisi su mail adresini msn esine eklermi ? email*protected
Sorunumu burayada yazayim belki burdan yardimci oLan arkadaslar cikar
simdi abi oyunda mezarliktan sonra hapishaneye geliyoruz hani elimizde kilicimiz yok sonra...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.