İstediğiniz Rüyayı görmeniz mümkündür istediğim rüyayı nasıl görürüm istediğimiz rüyayı nasıl görürüz istediğimiz görmek 1548272263 1548272263 istediginizruyayigormenizmumkundur5c527a0aa1f66istediginizruyayigormenizmumkundur5c527a0aa1f66 istediginizruyayigormenizmumkundur5c527a0aa1f66 Olmaz olmaz demeyin Bana Kalırsa kendim yapıyorum bunu Denemenizide nasihat ediyorum Biliyorsunuz rüyalardan mesaj alanlar az denilmeyecek kadar fazlalar Istediginiz rüyayi bakmak veya uyandiginizda rüyanizi hatirlamak ister misiniz? Uykunun hizli göz hareketi ( REM rapid eye movement) fazi çogu rüyalarin görüldügü fazdir Yeni dogan bebekler, hatta fetuslar bile REM fazinda rüya görürler REM pozisyonunda, gözler hariç hiçbir kasimiz hareket etmez, nerede ise bir sanal felç geçiririz Rüyalar sahiden aralıksız devamlı bilinçalti dalgalanmalari temsilcilik eder Ayni zamanda maddi tansiyonun, stresin hür birakilmasidir Istediginiz rüyayi görmenin yolu bu bilinçalti aktivitelerin farkina varmaktan geçmektedir Bunu basarabildigimiz taktirde rüyalarimizin içerigini de yoklama etmemiz muhtemel olur Kabul edersiniz oysa kendimizin senaryosunu yazdigi bir rüyayi hatirlamak muhakkak daha basit olacaktir Rüyalarini yoklama etmeyi becerebilen insanlara rüyalari sanal aktivitelerden daha hakiki, kisiler ve objeler daha canli gözükür Ve çogu zamanda rüyada gördükleri kisiler ile mantikli iletisim kurabilirler Bilinçalti aktivitelerini denetleme edebilen kisiler, rüyalarindaki karakterleri yaratabilir, isterlerse değil edebilirler Yalnızca dilemek yeterli olurRüyalarinizin farkina varip varmadiginizin en iyi tesbit yöntemi uçmaktir Evet bilirsiniz, çogu vakit rüyalarimizda kendimizi havalanmis ya da uçarken görürüz, eger rüyamizi kontrol edebiliyorsak ve rüyada olup olmadigimizin farkina varamiyorsak, tek yapacagimiz uçmayi denemek Eger uçabiliyorsak emrindeki ama hala rüyadayiz demektir 1Rüyalarinizi denetim etmenin bir yöntemi, uykuya dalmadan önce 1020 kere sürekli olarak rüyada miyimya da rüyami görüyorumsorusunu sormaktir Bilinçli olarak kesintisiz tekrarlanan soru dogal olarak bilinçalti durumundaki rüyamiz ile birlesecek, rüyamizda kendi kendimize aralıksız ayni soruyu sorarak olaylarin, konumun , içinde oldugumuz durumun daha bilinçli bir sekilde farkina varmamizi saglayacaktir 2Bu yöntemin farkli bir metodu ise bilhassa çabuk uykuya dalan kisilerin rüya görüyorum 1, rüya görüyorum 2 diye saymalaridir Bir vakit sonra uykuya daldiklarinda rüyalarinda bilinçli olarak saymaya devam ettiklerini göreceklerdir 3Bir baska usul ise telkin yöntemidir Örnek olarak uykuya dalmadan önce aralıksız elinize bakarak, eger rüyamda elimi görüyorsam, o vakit rüyada oldugumu anlarimdiyerek tavsiye ile uykuya dalmayi gösterebiliriz Aralıksız her yerde eden kötü rüyalar veya kabuslara tedbir olarak, uykuya dalmadan önce olumlu senaryolar olusturmak defalarca yararli olmustur Senaryolarinizi kendinize en olumlu olacak sekilde kurgularsaniz, bilinçaltindaki her yerde gösterimde sizin lehinize olacaktir Kendinizi rüyalarinizi teftiş ettiginiz konusunda telkin edin ve korkacak hiçbir sey olmadigini vurgulayin Bir zaman daha sonra, uykuya dalarken bu hayalleriniz rüyalariniza karisir ve olumlu sonuçlar alirsiniz Yukaridaki teknikleri kullanarak 45 hafta içerisinde rüyalarinizi kontrol etmeyi ögrenebilirsiniz Tavsiyemiz ilk olarak rüyalarinizda gözlemci olmanizdir Rüya gördügünüzü ayrım ettiginizde birakin her sey oldugu gibi gitsin Birincil zamanlarda rüya gördügünüzü fark eder etmez uyanabilirsiniz, fakat zamanla olaylari ve kisileri denetim etmeye, reel dünyada yasayamadiginiz olumlu, fazla yasami uykunuzda kendi isteğiyle elde edebilirsiniz Uyku pozisyonunda yaklasik her 45 dakikada bir sag veya sola döneriz Bu hareketler soldan saga her 90 dakikada bir yüksek nöron (beyin hücresi) hareketlenmelerine sebep olmakta ve birkaç dakikalik REM fazi olusmaktadir Ast ama benzer beyin fonksiyonlari gündüz de devam etmektedir dolayisi ile bazen gün içerisinde sanki kendimizi rüyada imis gibi görürüz Arastirmalar göstermistir ancak, rüyalarini yoklama edebilenler yoklama edemeyenlerden daha fazla, olumlu rüyalar görmektedirler Alt ama teftiş edebildiginiz bir seyde niçin fena ya da olumsuz bir şart ortaya çikarasiniz ama Arastirma görevlileri ise bu günlerde rüyayi teftiş etme yöntemlerini fobileri olan insanlarin rehabilitasyonunda kullanmaktadirlar