Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üst katta bir en sevdiğim komşum var oda adsl modemle lan bağlantısıyla kit yapıyoruz bu arada bana download link gönderdi indirdim half lıfe modları oynuyoruz tabi oda çocuk gibi
misafirimiz svcheast 101 restart yazmış
2 kere f basıtım
ben böyle hata alıyorum listesinde kırpma tetik...
ARKADAŞLAR BIR SENE ÖNCE BI SONY MP5 ALDIM BOZULDU ŞİMDİ TAKIYORUM PC TANIMIYO YANI DRİVER İSTIYO ODA BENDE YOK YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMMP5 LY88 EKRANIM DONUP KALIYO light your lıfe yazıyo ekran takılıp kalıyo
Beyler Half Life 2 steam indirdim counter strikeyle Half Life 2 kuruldu bende onu istiodumda half lifeyi yada csyi açınca steam update d,odu sonra onu bekledim hata verdi kapandı buda resmi:
işte foto bu sonra %27 olunca hhata verip kapanıyo internetteki herşeyi denedim olmadı yardım...
arkadaslar half life 2 substence modunu kuramıyorum acıklamada yerını otomatık bulur dıyor ama bulmuyor ben HL nin içine kuruyorum ama hıc bi degısıklık yok bi fikri olan varmı yardımcı oluırsanız sevınırım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.