Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

[İstek]Laptop için soğutucu önerisi

[İstek]Laptop için soğutucu önerisi
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar arkadaşlar,

Bilgisayarımın işlemcisi 90 derece Hdd ise 6070 derece civarlarında geziyorBu yüzden bilgisayarımda film veya oyun oynayamıyorumSizden isteğim güzel güçlü bir soğutucu önermenizVeya başka öneriniz varsa alabilirim

Similar threads

Merhabalar arkadaşlar, Bilgisayarımın işlemcisi 90 derece Hdd ise 6070 derece civarlarında geziyorBu yüzden bilgisayarımda film veya oyun oynayamıyorumSizden isteğim güzel güçlü bir soğutucu önermenizVeya başka öneriniz varsa alabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt