Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstek! P5VD2 MX-SE Sound Driver Windows 7 İçin Lütfen

İstek! P5VD2 MX-SE Sound Driver Windows 7 İçin Lütfen

Similar threads

Merhaba arkadaşlar creative sound blaster live ct4830 Windows 7 driver lazım arkadaşlar acil elinde olan varsa yardımcı olabilir mi o kadar aramama rağmen bulamadım xp ve 2000 uyumlu hepsi W 7 yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Arkadaşlar tek ses kartı driverim kaldı onu bir tülü bulamadım herşeyde sound hatası verio media playerde verdiği hata şu Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor Bilgisayarınıza yüklü bir ses aygıtı olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar tek ses kartı driverim kaldı onu bir tülü bulamadım herşeyde sound hatası verio media playerde verdiği hata şu Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor Bilgisayarınıza yüklü bir ses aygıtı olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
slm arkadaşlar bende bu kartı aldım fakat bende herkes gibi sorun yaşadım driver bulmadaemin olun bütün siteleri,bütün driverları denedimbüyük ihtimalle hepiniz benm gibi indirdiğiniz dosyaya çift tıklayarak açmaya çalışıyorsunuzdurtabi sonuç salak bi hata iletisiaşağıda vericeem driver dosyası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
slm arkadaşlar bende bu kartı aldım fakat bende herkes gibi sorun yaşadım driver bulmadaemin olun bütün siteleri,bütün driverları denedimbüyük ihtimalle hepiniz benm gibi indirdiğiniz dosyaya çift tıklayarak açmaya çalışıyorsunuzdurtabi sonuç salak bi hata iletisiaşağıda vericeem driver dosyası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt