iltasyazilim
FD Üye
İslam’da hayal kurmanın ne gibi bir önemi vardır? Allah gerçekleştirmeyeceği şeyleri kullarının hayal etmesine neden izin veriyor? Örneğin benim kısmetimde olmasını dilediğim kişi ile ilgili veya geleceğimle ilgili elimde olmadan gelişen hayallerim var, düşlediğim bütün her şeyin olmasını bekleyemem, ancak boşuna mı diliyorum? Çünkü düşlediklerime benzer hiçbir şey olmadı hayatımda
Ve beklemekten çok yoruldum gece gündüz dua ediyorum ama olmuyor ben istek istemiyorum ama başka şeyler otomatik olarak geliyor hayallerime ben kurmuyorum içimden birisi kuruyor bu konu hakkında kısa ve öz şekilde yanıtlar mısınız
Şimdiden Allah razı olsun cevaplayanlardan
Ve beklemekten çok yoruldum gece gündüz dua ediyorum ama olmuyor ben istek istemiyorum ama başka şeyler otomatik olarak geliyor hayallerime ben kurmuyorum içimden birisi kuruyor bu konu hakkında kısa ve öz şekilde yanıtlar mısınız
Şimdiden Allah razı olsun cevaplayanlardan
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.