Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstemediğini söyledi, Allah rizasi icin

İstemediğini söyledi, Allah rizasi icin
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
MerhabaBen 29 yasindayim kiz 20Dugunde gordum asik oldum29 yasinda olmama rahmen daha once boyle birsey olmamistiNeyse mevzu bu kizUtangac filan degilimFacebooktan buldum gönder soyledimSoyle oldu

Merhaba merve bunu nasil soyleyecegimi bilmiyorum,ama Senden etkilendim ben
Bilmeni istedim
Aslinda ben senle konusmak istiyorum
Ne dusunuyorsun?
Ben 29 yasindayim
Ama beni en cok sen etkiledin
Diyorumki sansim varmi senle konusmak icin?
Bu konulardada fazla tecrubem değil
Yani boylemi baslanir,baslanirmiydi onu bile bilmiyorum
O gunden beri seni dusunuyorum hayatimda hic boyle olmamistim

Kiz;ben böyle bir şey düşünmüyorum üzgünüm hem abim yaşındasın ben benimsemek istememiştim yanlışlıkla oldu
kendimce biz böyle bi tavır olmadı sayalım her tarafta söylüyorum ben böyle bir şey düşünmüyorum üzgünüm

Ben; Belki konusmalarim seni urkuttu
Kahve icsek ne olurki?Ben zaten yurt disindayimSuan degilBirkac ay daha sonra şayet,Bir yilda olurBen kapatiyorum sen kahve icmek istersen mesaj beygir ben
gelirimSadece konusuruz Fakat diyorsanki,Ben seni begenmedim tipim degilsin

Kiz;Değil böyle bir şey olmayacak bence hiç ümitlenme
ben sana göre fazla küçüğüm ve okuyorum

Napiyim yani ben kucuk oldugunu bilmiyorum benzeri
Beklerim ben senle konusmak icin

Bence olay büyümesin kimseninde haberi olmasın biz bu konuyu burda kapatalımm

Niçin olmaz bir numarali sebep,Valla ben icimden gecenleri soyledim

Bendee

Tipse hallederiz,Biyoloji Ile Ilgili yasimada baktiririm ben,Genc cikarim ben 29 dan

sebeb şu fakat benim bi erkek arkadaşım var

Kendimce yalan soyluyorsun
Onu yemedim ben
cirkinsin de
Kendi tipine bak birde benimkine de
tipim degilsin de
hoslanmadim de

ya ne laf anlamaz şeysin lütfen kırıcı almak istemiyorum

Eger bana sans saptamak istersen ben burdayim
vermezsen zaten yokum simdilik belki yine var olurum
bye

Bence hiç ümit besleme
Son sözüm bu lütfen

Birde bu hareketinle benim hayati tesbih yaptim sarkisini yuzlerce defa daha dinlememe vesile oldun
ya kizim bir kahve icsek kisin filan ne olur
2 yıl sonrada olur
3 te olur
5 de olurda sen kestirip attin
hic sans vermedin

sen iyi değilsin
lütfen bi daha böylke bişeye yeltenme

Saygisizlik ettiysem ozur dilerim
boyle olsun istememistim
Kusura bakma

sonra bunu kuzenim yazdi guldurmek icin
(Annemle babama soyledim cok sevindiler haftaya cuma gunu size geliyorlargorme erbabinda)

son 3 mesaj

Ben;Son mesaj sakaydi Zaten ben yazmadimAynen haklisinSen oku,buyu daha cok gencsinAynen dedigin gibi kimsenin haberi olmasinDeğil oyle dedi boyle dedi diye yakin arkadaslarina soylemissindirde baska kimseye soyleme Fakat sen iyi degilsin filan,yeltenme laflari olmadi Valla bosluguma geldiSendende etkilenmis olabilirim onuda kendimi bozmamis olmama bagliyorum cunku 20 yasinda bir kizdan etkilenmenin baska aciklamasi olamaz olsa olsa masumiyet olur senin masumiyetin Valla hic kotu bir dusunceyle yazmamistim yazdiklarimiManyak filanda degilim merak etmeBir gun yeniden karsilasirsak lutfen sadece tebessumle hatirla bunlari gelip bana birsey soyleme(sertsin ya)hatasiz kul olmaz belki kusur yaptim bilmiyorumBilende yoktur zatenBir daha mesaj değilAllaha emanet guzel kiz

Aradan 10 gun gectikiz hic mesaj atmadi

Ben;(Bunuda bir arkadasim yazdi birde boyle deneyelim dedik)Merhaba merveGecen haftaki kucuk konusmamizin oyle bitmesi hosuma gitmediKendimi sana daha iyi aciklamak icin yazmaya karar verdimBirde verdigin cevaplarin benim yaklasim tarzima oldugunu anladimoncelikle bunun icin gercekten uzgun oldugumu belirteyim eger herhangibi anormal duygu yasamana sebep olduysam her tarafta uzgunum ve umarim bu cumleler baştan sona beni affedebilirsinBen sana yazarken heyecanlandim lakin kendimide net açıklama etmem gerekliydiSana o kadar sert yuklenmek istememistimBen yalnızca durust olarak sana sunu soylemek istiyorum,seni gordugum gunlerdeki guzelligin ve diger insanlarla olan iliskilerin aklimdan cikmiyorKendime sordum senin gibi bir kiza nasil ulasabilirim diyeEger bir birlikteligin varsa veya benimle konusmak istemiyorsan anlarimEger durum buysa nazikce bunu soyle bende buna saygi gosteririm ve seni yanliz birakirimFakat eger herhangibi bir sansim varsa ve bana yaklasim tarzin yalnızca sana yaklasim tarzima tepkiyse lutfen bana seni tanimak icin firsat verHergun konusalim ya da sen ve benim birbagimiz olsun demiyorumSadece arkadasBana sans verirsen kendimce benden iyi bir arkadas olur ve ola ki birgun senle bir kahve icerimBunlara cevap verirsen fantastik olur

Ve kizin attigi son mesaj
Ben senin dek inatçı birisini görmedim daha önce Seni zarar vermek istemiyorum fakat seninde beni anlamanı istiyorumSeninle benim aramda önemli bi yaş farkı varBu yazdıklarımla ümide kapılma lütfenSeni engelleyebilirdim ama olgunluğundan ve saygımdan dolayı bunu yapmadımEğer dediğin gibi sadece arkadaş olarak ve bi büyüğüm olduğunu kabl edip konuşacaksan talih tahsis etmek olarak sezgi konuşabilirzLakin bunu hatalı anlayıp beni ilerde ailemin ve yakınlarımın yanına mağdur durumda bırakacak olursan katiyen affetmem ve sonucu hiç hoşuna gitmez

Kizin Erkek arkadasi değilAnnesine soylemis bu olayiAnneside kocasina soylemisBabasida 4 yıl okulunu bitirmeden izaç filan olmaz demisBunuda oraya bayram ziyaretine dışarı giden bir arkadasima soylemisler,En yakin arkadasim oldugu icin benim kulagima filan gelsin diye illaki

Yardim!!!!!!!!

Saygilar