Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İşten atıldığı otelin müdürünü vuran şüpheli tutuklandı

İşten atıldığı otelin müdürünü vuran şüpheli tutuklandı
0
104

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
170742.jpg

Antalya'nın Serik ilçesinde, dün saat 13.00 sıralarında Belek turizm merkezindeki 5 yıldızlı otelde güvenlik müdürü Murat Uymaz ile 2 ay önce işten çıkarılan ve başka otelde güvenlik personeli olarak çalışan Mesut Bilen arasında, otel girişindeki güvenlik kulübesi önünde tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Bilen, yanında getirdiği tabancayla 2 el ateş ederek, Uymaz'ı başından ve kolundan yaraladı. Otelin güvenlik görevlilerinin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen Murat Uymaz, ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Bilen ise polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün akşam adliyeye sevk edilen Mesut Bilen, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Similar threads

Adana'dan Diyarbakır'a otobüsle gelerek annesi Armağan T.'yi (36) pompalı tüfekle vuran Y.T. (17) tutuklandı. Polisteki sözünde annesini neden vurduğunu söylemeyen Y.T., "Çantanın içerisine silahı bırakıp, onunla birlikte otobüse binip geldim. Kendim, bunu yaptım" dedi. Olay, dün sabah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin site bahçesinde saldırdığı 4 yaşındaki Asiye Ateş ağır yaralanmış, köpekleri besledikleri belirlenen 5 kişi ile site güvenlik görevlisi gözaltına alınmıştı. Korkunç olay dün Şahinbey ilçesinde meydana geldi. Bir sitede oturan 5 kişiye ait 2 köpek, site...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
İzmir'in Konak ilçesindeki HDP Vilayet Başkanlığı'na giren ve bir kişiyi öldüren Onur Gencer, emniyetteki sürecin akabinde adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Gencer tutuklandı. HDP İzmir Vilayet Başkanlığı'na girip tabancayla 1 kişiyi öldüren ve iş merkezinin çatı katında polis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Adana’da Kenan A., birlikte alkol aldığı Murat K’ı, kendisine küfredince dövdü. İddiaya göre Kenan A., “Öldür beni. Öldürmezsen adam değilsin” diyen Murat K.’yı tabancayla boynundan ve başından yaraladı ve karşısına oturup içki içmeye devam etti. Olay, 22 Eylül günü saat 21.00...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Adana'da sokak ortasında tartıştığı Elif E.'yi (28) bacağından, işvereni Orhan K.'yi (30) de ayağından tabancayla yaralayan Mahmut Çağlar (22), güvenlik kamerası manzaralarından tespit edilip yakalandı. Tabirinde, 'Mahalleden ağabeyime namussuzluk yaptığı için Elif'i vurdum' diyen Çağlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
858,509Konular
980,819Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt