İstermisin Anlatayım Sana Sewdamı Sana ölme vakti gelmişti Yada senin için ölme vakti desem, Türkçe mi katletmeden Yine De o kadar yaşadığım da söylenemez ya seni görmeden Ve düş dünyasında yalnızların oyununu oynama vakti Dönüp dolaşıp tekrar benzer Sensizlikle karşılaşma vakti de o kadar bağlı Küfürbaz kelimeleri dilimden söküp atıp, Sana her yerde seni seviyorum çağırmak isterdim ya Bundan Böyle düşmez oldu ağzımdan kırık çarkıma küfürler Ağzımda kalan tek iyi kelimeleriyse sana sakladım hergün yeni bir aşk romanı yazarmış gibi toparlıyorum cümlelerimi fakat her gün baştan göz önünde bulundurmak zorunda kalıyorum Aklımda kalan tek şey seni sevdiğim ve O güzel gözlerin oluyor çünkü özledim bir hayli gözlerinde kaybolmayı Uzun süredir hayallerimi de tatile gönderdim Kuyruklu bir yalan gibi geliyor bundan böyle yaşamak Ve elimde kalan tek silahım çaresizce ağlamak Adam olma sevdalarından da vazgeçtim bundan böyle Yarım bir insan oldum sen gideli bir kaç tarafı yamalık Ve hani şu sevdiğim sevda şarkıları vardı ya düşündümde doğrusu onların tümü birer saçmalık Sen gideli bir ben kaldı bana ama O da iki üç şerefsizin yalan sözleriyle satılık Bir tek yalnızlık mıydı bu büyük sevdama senden gelen karşılık Bilemiyorum Platonik aşklara ağlamayı yasakladım kendime Yani, beni tanıdıysan anlarsın bununda hergün sigarayı bırakacam dediğim kadar yalan olduğunu Şiddet Sensizlik zor Yalnızlık baskı Yitirdiğim yalnız sen değilsin üstelik diğer taraftan beni kaybettim kendi yüreğimde Seviyorum seni, diyeceğim fakat bayat oldu bundan böyle ve her bir lanet mümkün güzel sarkıda ben sussamda gözyaşlarım aniden haykırıyor Seni hoşlanmak ne aramak sana ölüyorum veya düzgün denilen türkçeyle SENiN içiN öLüRüM