İsteyenler için Pelin Suade Sıkı Bağla Kopmasın Şarkısı Sözleri Pelin Suade Sıkı Bağla Kopmasın Pelin Suade Sıkı Bağla Kopmasın Şarkısı Sözleri Daha önce bir fazla Pelin Suade şarkısı paylaşmıştık sizlerle Şu Anda ise yeniden güzel şarkıcının alkış gören şarkılarından biri olan Sıkı Bağla Kopmasın sözleri paylaşımında bulunuyoruz ve bizden Pelin Suade Sıkı Bağla Kopmasın şarkı sözü isteyen bütün arkadaşlarımızı bu sayfamıza ziyafet ediyoruz 1549248035 1549248035 isteyenlericinpelinsuadesikibaglakopmasinsarkisisozleri5c57a6276a594isteyenlericinpelinsuadesikibaglakopmasinsarkisisozleri5c57a6276a594isteyenlericinpelinsuadesikibaglakopmasinsarkisisozleri5c57a6276a594 Yeniden başım belalarda Kaderi durduramadım Kaf Dağı'na ulaştım da yine de yaranamadım Bir canım var onu da al Daha niye bekliyorsun İnan ama ben anlamadım Ne istiyorsun? Bu havalar bu kaprisler Bu canımdan usandırdın Git nereye gideceksen Adam Olmazsın Sıkı Bağla Kopmasın Yarı yolda kalmasın Sen Beni merak etme ah sana bişey olmasın!