Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

istifa dilekçe örneği

istifa dilekçe örneği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
istifa dilekçe örnekleri

istifa kullanım örneği 1

Tarih:

'ne,

adresinde bulunan işyerinizde tarihleri aralarında çalışmış bulunmaktayım Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı aldım İşyerinizden kişisel gerekçelerimle, kendi istek ve rızamla herhangi bir zorlama olmadan (İhbar süresi göz önünde bulundurularak tarih yazılması uygundur) tarihinde ayrılmak istiyorum Zorunlu işlemlerin yapılmasını arzederim

İŞÇİNİN

SSK No

Adı ve Soyadı

Adresi

İmzası

istifa uygulama örneği 2

LTDŞTİNE

Tarihinden bugüne kadar şirketinizde elamanı olarak çalışmaktayım Ayrıntılarıyla serbest irade ve kararım ile gördüğüm gereksinim üzerine meslek aktini fesih ile şirketiniz nezdindeki görevimden istifa ediyorum İstifa kararı iyice özel nedenlerle tarafımca verilmiş olup, istifa kararımda şirketinizin herhangi bir olumlu negatif etkisi , kusuru bulunmamaktadır Yasal olarak adalet kazanmadığım için ihbar ve kıdem tazminatı da dahil elde etmek üzere, bunun dışında Iş Kanunu ve ilgili mevzuat gereğince var olan hukuki yargı ve alacaklarımından şirketinizi ibra eder, gereğinin yapılmasını saygılarımla rica ederim

İstifa dilekçeniz bu şekilde elde etmek zorunda değildir Bu istifa dilekçesi bir örnektir İstifanın şartlarını kendiniz belirleyebilirsiniz Kazanılmış bir hak ya da alacağınız varsa şirketinizi ibra etmeyebilirsiniz *

858,497Konular
982,021Mesajlar
30,004Kullanıcılar
turkgsmSon üye
Üst Alt