Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

istifa dilekce orneği

istifa dilekce orneği
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
istifa dilekce ornekleri

istifa dilekce orneği 1

Tarih:

'ne,

adresinde bulunan işyerinizde tarihleri arasında calışmış bulunmaktayım Soz konusu calışma surem icerisinde doğan tum kanuni ve akdi haklarımı aldım İşyerinizden şahsi gerekcelerimle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan (İhbar suresi goz onunde bulundurularak tarih yazılması uygundur) tarihinde ayrılmak istiyorum Gerekli işlemlerin yapılmasını arzederim

İŞCİNİN

SSK No

Adı ve Soyadı

Adresi

İmzası

istifa dilekce orneği 2

LTDŞTİNE

Tarihinden bugune kadar şirketinizde elamanı olarak calışmaktayım Tamamen serbest irade ve kararım ile gorduğum luzum uzerine iş aktini fesih ile şirketiniz nezdindeki gorevimden istifa ediyorum İstifa kararı tamamen ozel nedenlerle tarafımca verilmiş olup, istifa kararımda şirketinizin herhangi bir olumlu olumsuz etkisi , kusuru bulunmamaktadır Yasal olarak hak kazanmadığım icin ihbar ve kıdem tazminatı da dahil olmak uzere, bunun dışında İş Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca var olan yasal hak ve alacaklarımından şirketinizi ibra eder, gereğinin yapılmasını saygılarımla rica ederim

İstifa dilekceniz bu şekilde olmak zorunda değildir Bu istifa dilekcesi bir ornektir İstifanın şartlarını kendiniz belirleyebilirsiniz Kazanılmış bir hak ya da alacağınız varsa şirketinizi ibra etmeyebilirsiniz

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt