Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstifa Eden AKP'li Belediye Başkanına Cinsel İçerikli Görüntülerle Şantaj Yapmışlar

İstifa Eden AKP'li Belediye Başkanına Cinsel İçerikli Görüntülerle Şantaj Yapmışlar
0
39

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-4661c3bfc9d14c02dcadba943c50eb0f6555a087.jpg

AKP’li Bağcılar Belediyesi Lideri Lokman Çağırıcı, kalp rahatsızlığı nedeniyle misyonundan istifa ettiğini açıkladı. Çağrıcı’nın istifasının perde ardında yatan soruşturmaya ortaya çıktı. Cinsel içerikli imajlar nedeniyle Çağrıcı’nın tehdit edildiği ve bahse ait soruşturma açıldığı öğrenildi.

İstanbul’da Bağcılar Belediye Lideri Lokman Çağırıcı bugün 15 yıldır yürüttüğü vazifesinden istifa ettiğini açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Çağırıcı, 'Daha evvel mevcut olan kalp meselelerimin tekrarlaması sonucu, beni çok sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerekçesiyle karşı karşıya kaldım. Değerli doktorlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, vazifesi bırakmam gerektiği kanaatine vardım. Hasebiyle 13 Nisan 2022 tarihi prestijiyle Bağcılar Belediye Başkanlığı vazifemden istifa etme kararı aldım' dedi.

Açıklamasında, “Hayatımın en verimli yıllarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la yol arkadaşı olarak millete hizmet yolunda geçirmemizi nasip eden rabbime şükrediyorum” diyen Çağrıcı, “Rabbim sıhhat verdiği sürece, başkanımın ve partimin yanında olacağımın bilinmesini ister, tüm gönül dostlarımdan dua beklerim” tabirlerini kullandı.

Görüntülere karşılık 10 milyon dolar istediler

Halktv.com’dan Seyhan Avşar’ın haberine nazaran, tüm bu gelişmeler yaşanırken Çağrıcı’nın şikayeti ile geçen hafta kritik bir soruşturmanın yürütüldüğü öğrenildi. Çağrıcı, biri bayan, iki kişinin ellerindeki cinsel içerikli imgesi ile kendisine şantaj yaptıklarını belirterek şikayetçi oldu. 

Şüphelilerin Çağrıcı’dan imgelere karşılık 10 milyon dolar istedikleri öğrenilirken, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı otelci olduğu öğrenilen erkek şahıs A.M. ile bayan Z.K.’yi gözaltına aldırdı. Şüpheliler sözlerinin alınmasının akabinde ardından pazar günü çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. Şüphelilere, “Özel hayatın kapalılığını ihlal etme”, “Suç sürece hedefiyle örgüt kurma” ve “Şantaj” kabahatlerinden süreç yapıldığı öğrenildi. Şüphelilerden A.M.’nin Sahra Otelcilik Geliştirme ve Dayanışma Derneği’nin lideri olduğu öğrenildi.

halktv.com’un telefonla aradığı ve bildiri bıraktığı Lokman Çağrıcı konuşmak istemediğini belirtti.