Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstihare Namazı Duası Turkce Anlamı

0
204

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

“Ey Rabbim! Senin ilmine muracaat ederek hayrı senden istiyorum ve kudretine sığınarak senden kudret istiyorum ve senin buyuk fazlından diliyorum; cunku sen, her şeye kadirsin, ben bir şeye kadir değilim Sen bilirsin, ben bilmem, Sen gaybleri bilirsin

Ey Rabbim! Senin ezeli ilminde bu iş benim dinim ve hayatım hakkında ve işimin akıbeti hakkında cabuk veya gec olmasında hayırlı ise onu bana takdir et ve muyesser(kolaylaştır) kıl Sonra onun bereketini ver Eğer bu iş senin ezeli ilminde benim dinim ve hayatım hakkında ve işimin akıbeti hakkında erken veya gec olmasında şerli ise onu benden geri cevir, beni de ondan vazgecir ve benim icin nerede olursa olsun yalnızca hayırlı olanı takdir et, sonra beni ona razı kıl

Similar threads

İstihare Namazı Nasıl Kılınır Bir iş yapılmak istendiği zaman iki rekat namaz kılıp sonunda Allan'dan hayırlısını istemek mendub'dur Bu hususta İstihare Duası Allah'ım! ezeli ilminle halimi biliyorsun, ilmine gore hayrını diliyorum, kudretinden guc istiyorum, senin buyuk fazlını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
İstihare Namazı Duası Türkçe Anlamı “Ey Rabbim! Senin ilmine müracaat ederek hayrı senden istiyorum ve kudretine sığınarak senden kudret istiyorum ve senin büyük fazlından diliyorum; çünkü sen, her şeye kadirsin, ben bir şeye kadir değilim Sen bilirsin, ben bilmem, Sen gaybleri bilirsin Ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
istihare duası ve anlamı istihare duası turkcesi İstihare duası ve anlamı İstihare duası okunuşu: Allahumme inni estehiruke biilmike ve estakdiruke bikudratike ve es'eluke min fadlike'lazim Feinneke takdiru vela ekdiru ve ta'lemu vela a'lemu ve ente allamu'lğuyUb Allahumme in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
İstihare Namazı Nasıl Kılınır İstihare Duası ve Anlamı İstihare, bir işin hakkında hayırlı olup olmadığını anlamak icin abdest alıp iki rekat namaz kıldıktan sonra bu husustaki duayı okuyarak o işle ilgili ruya gormek uzere uykuya yatmaktır Yapılacak her işin iyi veya kotu olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Yapılacak bir işin iyi veya kotu olduğunu, hemen yapmanın mı, yoksa ertelemenin mi daha uygun olduğunu anlamak icin iki rek'at namaz kılınıp Allah'a dua ederek işin sonunu kalbine ilham etmesini niyazda bulunmak sunnetir İstihare Duası Allahumme inni estehiruke biilmike ve estakdiruke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt