Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstihare

İstihare
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun aleyküm

bir kız var beraber oldugum ailesi gördügüm kadarıyla düzgün annesini çok yakından tanırım aynı iş yerinde çalışmıştık kapalı ailesi

kendisi açık ama benim için kapanırmısn dedim evet dedi evlenicegimiz zamana dogru daha yolun başındayız

ama bu kız farklı baklıyom gerçekten bir gelecek üzülmesini istemem

benim ailemde kapalı annem illa gelecek gelin kapalı olucak diyo
annemin agzını aradım ) gelecek kişi kapatsam fln diye yok o sonra açar tanımam lazım inançlımı diye diyo tamam haklı tabiki ama herkez annesinin evinden dopdogru şekilde gelemezya

kıza bahsetmedim tabi bunları sadece annem kapalı gelin ister dedim

kız istihare yattı kendisi istedi rüyasından masmavi aydınlık bir gökyüzü görmüş ve erkek bebek seviyormuş ilişkimiz için istihare yattı

bende yeni istihare yatmaya başladım 7 gün denicem inş bugünkü rüya görmedim yada gördüm hatırlamıyom dünkü gördügümde

tam hatırlamıyom ama biriyle konuşuyom telefonda o kişi ölmüş oluyo annem diyoki yalnız seni çagırırsa gitmen lazım ne isterse yapman lazım diyom o an telefonu açıyom mesajlar yok silinmiş
diyom baglantıyı kesti galiba benle diye
pek hatırlamıyom gördüklerimi

nasıl bir yol izlemem lazım sizce yardım edin rüyada ölüyle konuşmak hayırlı diyorlar

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt