Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstİkbal MarŞi

İstİkbal MarŞi
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İstİkbal MarŞi İSTİKBAL MARŞI​​Bakma, dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksızın yasayacak O benim milletimin hırsızıdır,yurdu soyacak, Hortumladıkları benimdir, milletimindir ancak Çalma kurban olayım hepsini, ey doyumsuz çakal Gariban halkıma da bir pul, bırakacak değin al Olmaz sana götürdüğün paralar daha sonra helal Hakkini vermezsen buradaki ortaklarının behemal Ben ezelden beri aç yasadım, aç yasarım Hangi hükümet beni kurtaracakmış? Şaşarım Kurumuş musluk gibiyim, ne akar ne tasarım Yırtsam da bir tarafımı, hiç görülmez basarim Parasal krizler, yoluna örmüşse çelikten duvar, Benim cağız, ceğizdiyen bir hükümetim var Bağırsın korkma, nasıl isimize burnunu sokar Avrupa Birliği dediğin tek kadınsı kalmış canavar Arkadaş, Meclise namusuyla çalışanları uğratma sakın İşe aldıracakların, olsun daima sana yakın Gelecektir, belanı vereceği günler Hakk'in Kim bilir ola ki yarin, şayet yarından da yakın Yaktığın yerleri orman diyerek geçme, teşhis Çalışanı isten beygir, doldur kadroya yatanı Gözleri açık yatır seni kurtaran ATA'nı Satılmadık o kaldı, durma satıver vatani Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda Semizletin Apo'yu, mezarında donsun şüheda Uydurma kanunlarla Meclisten getirin seda On bin takvim tarihe, yurdum ederken veda Cümlenizin bu yurdu imha etmek mi emeli? Yediğiniz herzelere diğer ne demeli? Oyuverin altını, en ince ayrıntısına kadar sallansın temeli Yurdumun ki, sonunda vatandaş kükremeli O zaman durur ola ki gözümden akıcı yaşım O vakit doğrulur belim, yukarı kalkar başım O vakit boşuna gitmez yıllar süren uğraşım HESABINI VERİP DE GİTTİĞİNİZ GÜN GARDAŞIM Dalgalanın siz de dolar gibi simdi ey suçlular Olsun bundan böyle soyguncuya vurulacak bir yular Daima, öyle yok hesapsız bir iktidar Hakkıdır ilginç yaşayan vatandasın da gülmek Hakkıdır ezilmiş milletimin parlak bir istikbal  

858,499Konular
982,591Mesajlar
30,355Kullanıcılar
yaser28Son üye
Üst Alt