Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

istiklal marşının 10 kıtasının kısa kısa anlamı

0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Burada bayrağa sesleniyor Bayrak bir insan gibi duşunulmuştur Kaşlarını catan bir sevgiliye benzetilmiştir İst Marşının yazıldığı zamanlarda yurt duşman işgalindeydi Bağımsızlığımızın sembolu olan bayrak bu durumdan hoşnut olmadığı icin kaşlarını catıyor Ezelden beri hur yaşamış ve bayrağını daima goklerde dalgalandırmış olan bu Turk milletine bayrağımın eğer gulmezse yani dalgalanmazsa, onun icin doktuğumuz kanlar helal olmaz Cunku Hakk a tapan milletimizin bağımsızlık hakkıdır

Similar threads

istiklal marşının 10 kıtasının kısa kısa anlamı Burada bayrağa sesleniyor Bayrak bir insan gibi düşünülmüştür Kaşlarını çatan bir sevgiliye benzetilmiştir İst Marşının yazıldığı zamanlarda yurt düşman işgalindeydi Bağımsızlığımızın sembolü olan bayrak bu durumdan hoşnut olmadığı için kaşlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
İstiklal Marşı Genel Anlamı İstiklal Marşının Genel Anlamı Nedir İstiklal Marşı, genel anlamda bir milletin varlığını ve bağımsızlığını gosteren milli sembollerinden biri Bayrak da boyle bir semboldur İstiklal marşları, sembolu olduğu milletin ozelliklerini ovucu bir dille anlatan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
istiklal marşının 2 kıtasının acıklaması kısaca İstiklal marşının ilk kıtasının acıklaması Korkma! Sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O, benim milletimin yıldızıdır, parlayacak O, benimdir; o, benim milletimindir ancak! Bu kıtada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
İstiklal Marşımızın Acıklaması imagesistiklalmarsiveaciklamasi5ad18bfa17364 İstiklal Marşının 1 Dortluğu İstiklal bağımsızlık demektir Bayrak da bir milletin bağımsızlığının semboludur Şair Turk milletine sesleniyor Onun korkmaması gerektiğini soyleyerek, Turk milletinin hangi zor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
İstiklal Marşı Her Mısranın Anlamı İstiklal Marşının Her Mısrasının Anlamı Nedir Korkma, sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır parlayacak! O benimdir, o benim milletimindir ancak! İstiklal bağımsızlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,993Kullanıcılar
cyberrSon üye
Üst Alt