Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İstiklal Marşının Hissettirdikleri

İstiklal Marşının Hissettirdikleri
0
332

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
İstiklal Marşımızın bize hissettirdikleri

Vatan denince canların feda edildiği bir ecdadın torunlayız biz Uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden atalarımız o kadar bir vatan bıraktılar ancak bize her Türk genci bu emaneti koruyup kollamalıdır

Vatanı vatan yapan uğrunda dökülen kanlar, sınırlarında dalgalanan bayrağı ve kulaklardan son nefese kadar silinmeyen marşıdır İstiklal Marşı çalınıp söylenmesi çokta kolay olmayan milli marşımızdır Onu duyduğumuzda hafızalarda atalarımızın Allah Allah nidalarıyla vatanı savunmaları gelir ve duygulanır insan

Çocuk, genç yada ihtiyar farketmez Türk milleti olarak hepimiz İstiklal Marşımıza büyük saygı gösterir duyduğumuz yerde atalarımıza saygı duruşuna geçeriz Biz yüce bir milletiz ve marşımız her çaldığında bu soyluluk onurlandırır bizleri *

Similar threads

İstiklal Marşımızın bize hissettirdikleri Vatan denince canların feda edildiği bir ecdadın torunlayız biz Uğruna gozlerini kırpmadan canlarını feda eden atalarımız oyle bir vatan bıraktılar ki bize her Turk genci bu emaneti koruyup kollamalıdır Vatanı vatan yapan uğrunda dokulen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
İstiklal Marşımızın Açıklamalı 10 kıtası İstiklal Marşı'nın kıtakıta anlamı istiklal marşının on kıtası açıklaması İstiklal Marşının 10 Kıtasının Açıklaması Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üzerinde tüten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
İstiklal Marşımızın Anlamı İstiklal Marşımız Önemi istiklal marşının 10 kıtasının anlamı Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; İstiklal Marşımız Ve Anlamı Sönmeden yurdumun üzerinde tüten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
İstiklal Marşı kompozisyon örnekleri İstiklal Marşı'nın Önemi Bugün 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 88 yıldönümü her konuya duyarlık gösterip foruma taşıyan arkadaşlarımızın böylesine manevi değeri yüksek olan bu konuya duyarsız kalmaları son derece can sıkıcı Haddim olmıyarak açmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
İstiklal Marşımız Ve Anlamı İstiklal Marşı'nın kıtakıta anlamı İstiklal Marşımızın Acıklamalı 10 kıtası Korkma, sonmez bu şafaklarda yuzen al sancak; Sonmeden yurdumun ustunde tuten en son ocak O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
367
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt