Ayaklanma nickleri isyan nickleri ayaklanma nickleri 2010 sözleri 2010 sözleri facebook okula Bazen hayatta kimi zaman rest çeker herkese herşeye isyan edesimiz gelir işte bu isyanları dile getiren nickler buyrun arkadaşlar ) 1549283334 1549283334 isyannickleri5c58300b60925isyannickleri5c58300b60925isyannickleri5c58300b60925 Çok Konuşuyorsunuz,ß0ş K0nuşuyorsunuz ! Ne Alayına Giderim Ne Kralına ßi Koşul Olursa Alayıda Ayağıma Gelir Kralda Kıymet ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaM,YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA Kadar SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun…! ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα? кiм doLduяαвiLiя içiмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм? кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм? кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм? кiм ѕєvєя вєиi вєи кєиdiмі ѕєvмєzsєм? нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя ßu kadar acımasız oLamazsın fakat hatalı YoLdasın ! Kral Yokken Coşar Soytarılar Kral yokken efenelenir çakallar Verilen aranın sonu var Kral mekâna gelince köpekler ayağa kalkar Kalkın Lan Ayağa ! Benim Kuytu Olmadığım Yerde , Kimse İstirahat Edemez ! Diyorsunuz Ya, İşte Ben Şuan O İsritihat'ı Yapıyorum ! Öbür qörünseq Dé Aynı ŞéyLéri anlatıyor vé Yaşıyoruz Biz Her Zaman Yarım Kalıcaz MasaLLardan Dehşet ederiM biLiy0 musuN? Kulağımda gürültüler,uyurken televizyon açık kaLmış Bir üLkenin bodrum katında lekeli bir savaş varmış(!) Midem buLanıyo,gaLiba dünya tuttu Beni hep unuttu Ne Ilginç $ey $u mutluluk! Gittimi Gider! Çağırsan GeLmez! GeLsede KaLmaz, KaLsada Yetmeezz! Nedenn?! derLer iyiLer Cok ya$amaz!! aL bu Canım aL Senin oLsun!! ' ^^Sewqi bu elbetteki zorLukLarı oLucaktır eLimde TeSbih beLimde silah Değil! Arkamda A$ıretimde değil! AkLımda Karı Kız da Değil! KLavyeden Kimseye EyvaLLahımda Değil! Para İçin Beni Seçim Eden Arkada$Larımda Yok! Neyim mi var? KaLbim varDuyquLarım war Kimsenin Tahmin Edemiyeceqi Kadar Tertemiz Sevqim Var!