Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İsyankar Damar Sozleri,isyankar sozler

İsyankar Damar Sozleri,isyankar sozler
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İsyan sozleri Asi sozler
isyankar aşk sozleri
isyankar aşık sozleri

İsyankar Damar Sozleri

Alaca KaranLıkta oLsun oLumum Kısın LambaLarı Kısın aLın GotuRun BuTun umutLarımı Kaderim DunYada KaLsınokuSun oLum FeRmanımı SaVcı TopLansın uC BeŞ dosT oN YaBaNcı KuruSun aRtıK DaRaĞcıBeNi HayaLLeRimin BiTTiği YerDe aSın

Ayağıma prangalar vurulmuş olsa bile Nemli baltalarda yuruyuşumuz var arkadaş Ne dostlarım arar ne duşmanlarım sorar Kaderime terk edilmiş bedenim var arkadaş Biz oyle insanlarız ki kimimiz park koşelerinde Kimimiz ise hucre evlerinde yaşarız Cok konuşma gardiyan sanada bi uclu sararız

ßiz isyankar sokaklarda buyuduk kizim anlamayiz senin gibi balli ekmek yameyi Biz 17 yasinda dunyaya, 18 yasinda kasip kavuran asklara isyan etmisiz, bilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi Satmayiz 10 kurus icin bize, bize hakki olan sevenler

YUREĞİNİN COLLERİNE NEHİR SACLARININ TELLERİNE ESİR OLDUM BENKİ ASİ BOYUN EĞMEZ BEN Kİ CILGIN SOZ DİNLEMEZ SENİN İCİN HEMDE KAC KEZ YAŞLAR DOKTUM İNANMADIN BAKMA BEN SANA COK KIYMET VERDİM AĞLATTIN İNLETTİN BEN YİNE SENİ SEVDİM KENDİNİ BULUNMAZ İLAHMI ZANNETTİN SENİDE BIRAKIP GİDENLER OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR KAHBECE SIRTINDAN VURANLAR OLUR SENİDE TERK EDİP GİDENLER OLUR

Bazen coban olup koyun guderim Kafam Bozulur Esrar Cekerim Bunalıma Girer Jilet Atarım Ferdiciyim arkadaş cok gorme bana!!!

opuyorsam AYRILIĞI gozunden,
sokuyorsam YUREĞİMİ goğsunden,
geciyorsam gozlerinin icinden,
sana olan SEVDAMDANDIR bilesinnn

Eğer iciyorsam rakıyı , eğer gozlerim eskisi gibi değilse, yuruyuşum değişmişseKİME NE !!!

Elli elli yuz biz muslumcuyuz:: Arabesktir tarzımız muslum baba baş tacımız

Ben keder uretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir sattırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!!

Kadere rest cektim İSYANLARDAYIMMMMMM !!!

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez

Madem ayrılığa hukum giymiş bu yurek ; O zaman olmek icin yaşamak gerek !!!

ßizdé SaßaH oLmaz, ßizdé GunéŞ Doğmaz, ßiz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßizLé DoSt oLmak Size YaKıŞmaz TopLumda Hép itiLiriz SanmaKi ßuna iSteKLiyiz, ßiz SadeCe SevdiKLerimizin éSériyiz!!

Esrarı cekmişim gozlerim kanlı yuruyorum yolda gonlum yaralı var kolumda 35 jilet yarası oda ZaLiMiN SoN hatırası!!!

DUYMAN İCİN DEĞİL SESLENİŞİM, GELMEN İCİNSE HİC DEĞİL CAĞIRMALARIM,
BU YUREK DUYMADAN SESLENMEYİ BİLİYORSA…
GORMEDEN SEVMEYİDE BİLİR

Ne muslum ne ferdi bilir bendeki derdi sen soyle muslum baba NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ

Alemlerde Yer Yapan Delİkanlinin Elİnde Olan CarŞafla Sarilip Dumanla Yok Olan Esrara Deİl Sana MUptelayim MUslUm Baba ​

858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt