Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İsyankar msn nickleri

İsyankar msn nickleri
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İsyankar msn nickleri Benin ruhum asi herkese bir isyanım var diyorsanız bu isyankar ve asi nickler bütün size kadar şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм… кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi…! вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя… DüиDüиDüя,вuGüивuGüи… Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●● Sakın bana dokunma taş bastım bağrıma kadehlere merhaba aşkım sana elveda Bütün karşıya geçerken bıraktıgın o el benim!!!! SeNi TaNiDim – SevMeYi ÖgReTTiN,, seNi SevDim – UnuTaMaMAyi öGreTTiN,, maDeM BiraQaCaQtiN bE zalim – neden BaNa $…sizliği ÖgReTMediN !!? BeNi UnUtTuRaN başka biri mİ yoksa KaLbİnDeKi SaHtE sEvGi mi? ??? KoPtUğU yErDe BıRaK bU MaSaL bÖyLe BiTsİn BiR süre HeR sEyİmDiN aRtIk UmUrUmDa GeĞiLsİn!!! Dışarı Giden Gitmiştir, Gittigi Gün Bitmiştir, Ben Gideni Degil, Giden Beni Kaybetmiştir… SoN SöZLeRiNi YaqMuR Aşağıda SöYLe Fakat qöZ Ya$LaRıM ßeLLi oLMaSıNnN…!! Sen benim için biten bir aşktan ibaretsin ne gelecek ne geçmiş inan bana senden daha iyidir pozitif Rahatım!! RahatSız Eder mi ? Etse Bile! Ayrım Edermi ? YA BİR YOL BUL YA BİR YOL AÇ YADA YOLUMDAN ÇEKİL MELEK … CESARETİNE GÜVENEN AŞKA GELSİN CESARETİNE GÜVENMİYEN UCURUMA GİTSİN ellerimi tutamayaCak dek yasak GözLerine ßirdaha ßakamayacak değin ,, haramSın ßana ! Maviler giyer bulut olurum, yesiller giyer bahar olurum, bakarsin bir gün beyazlar giyer senin olurum öldüümde mezarda ben, mezarım içinde kefen, kefenin içinde ben, benim içimdede sen olacaksın…! “вö¢єк σℓмαуι кαвυℓℓєηєηℓєя, єzιℓιη¢є ѕιкαуєт єтмємєℓι∂ιяℓєя мєкαη ναяσşℓαя, нαуαтℓαя нαяαρ, кöşє вαşℓαяıη∂α ¢ιgαяα νє şαяαρ … gι∂єη gιтмιşтιя,gιттιğι güη вιтмιşтιя,вєη gι∂єηι ∂єιℓ gι∂єη вєηι кαувєтмιşтιя Ciddiye aLırım ama kapıLmam… Refah veririm ama laf vermem… Sahip oLurum ama ait oLmam… Ön yargıLı değiLim…! Sadece HEPİNİZDEN NEFRET EDILEN ŞEY ediyoRum Seni 1 öpsem 2 kıskanır 2 öpsem 3 kıskanır 3 öpsem 4 kıskanır 4 öpsem 5’in aklı kalır benimle bütün sayıları denemeye var mısın SeRsErİlEr aĞlAmAz AğLsAdA kİmSe SuStUrAmAz İnAnKi SoSyEtEgÜzElİ hErKeZ sErSeRi OlAmAz αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя ßaqMa öl€…qÜlM£ iÇinDeN…ßU gÖzYa§LaRı §ANA DeğiLuYkUdAn kAlKtImDa eSnİoRuM aşk ağır geldi Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve çivi içine gücenmiş suskunluğumun baş harflerisin KIZ OLDUĞUMA BAKMAYIN DALIMI KIRANIN AĞACINI KÖKÜNDEN SÖKERİM seni sevdiğim için özür dilerim!!! HAYAT KENDİ KENDİNE AKIP DEVAM ETSİN BENİ ELLEMESİN…!!! Ruhu olmayan sözcükler ne açıklama edebilir fakat yüreğine? Benimle tartışıcaksan izin werde beynimi çıkarayım eşdeğer şartlarda tartışalım! Platonik olan yalnızca aşk değildir MÜzikde Daima CaLaR Fakat Tek Şahsiyet!! SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİE нαуαттα кιмѕє ιçιη αğℓαмαуα ∂єğмєz αğℓαмαуα ∂єğєηℓєя zαтєη αğℓαтмαzαğℓαякєη вαşıηı ∂ιк тυткι göz уαşℓєяıη ѕєηι αğℓαтαη кα∂αя αℓçαℓмαѕıη… sebepsiz gözler ağlamaz… LANET OSUN YOKLUĞUN HASRETİN HİÇ BİTMEDİ!!! verdıgın sozun esırı olacagına vermedıgın sozun efendısı (OLLL) Rüzgar alabildiğine hırçın, yagmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sözde bir liman Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize yaşam nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderimDinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şu anda anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez Madem ayrılığa hüküm giymiş bu kalp ; O vakit ölmek için yaşamak gerek !!! TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz Yalnızca SêvdiKLêrimizin éSériyiz!! ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR’ıZ Kızım ßîzLé Dost oLmâk Sîze YaKıŞmaz… YaRıNı SaYma Bugün geç biLe… Nedeni YOK “Kalbim Değil tekrar Kaybettin Beni ! Ama ÜzüLme Sana fazla Kız Var Kaldırım Köşelerinde !  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt