Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İT özel rat fud

İT özel rat fud
3
217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peaceqwe

FD Üye
Etkileşim
32
F-D Coin
0
Bu fud eskiden kullanmış olduğum bir fuddu yenisine geçtim virüstotal 0/64 çıkar Windows defender algilayamaz

Adminler hide atarsa sevinirim komutu bilmiyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

“UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP” mavi ekran kusurunun neden olduğuna ve bu yanılgıyı nasıl çözebileceğimize bakıyoruz. Mavi ekran yanlışlarını tahlil etmenin zahmetli olabileceği aşikar. Şayet siz de UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP yanılgı kodu ile karşılaştıysanız, gelin birlikte tahlil edelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
HAKETTİYSEM! +rep Hepsi Alıntıdır Bu onceki konum bundada birsürü hile var: http:wwwfrmtrcomoyunhileleri3farkiylahtml Age of Empires Aşağıdaki kodları Enter tuşuna bastıktan sonra çıkan ekranda yazın Eğer olmazsa oyun esnasında yazarak deneyin: MEDUSA : işçiler medusa olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,502Konular
982,742Mesajlar
30,534Kullanıcılar
GolgeznrSon üye
Üst Alt