Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İtalyan Kim mi?

İtalyan Kim mi?
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ben Kim miyim ??
Duymasını Bilene SES
Cekmesini Bilene NEFES
Gitmesini Bilene HEDEF'im
Değerini Bilene SEDEF
Yaşamasını Bilene HAYAT
Sevmesini Bilene YUREK
Yureğini Sunmasını Bilene KIYMET
Savaşmasını Bilene ZAFER'im
Ben Yurekliyim
Yureğimin Karşılığında YUREK isterim! imagesitalyankimmi5add60473d06dpng

imagesitalyankimmi5add60483eaf7gifimagesitalyankimmi5add60494c065gif

Similar threads

face icin kapak sozler, face sozleri kapak,10 numara kapak facebook sozleri ,facebook 10 numara sozler,10 numara facebook sozleri Duşunuyorum o halde varım Duşunuyorum o halde malım Duşunmekten utanmıyorsan, soylemekten de utanma Biz duşuncelerimizi coğu zaman omuzlarımızda taşırız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Ahmet Arif Şiirleri BU ZİNDAN, BU KIRGIN, BU CAN PAZARI Gorduler Yedi cihan, İn, cin Kaf dağının ardındakiler, Kıtlık da kıran da olsa Gorduler analar neler doğurur Aman aman hey Dunyalar vardır elvan, Bir su damlasında, bir kıl ucunda, Meyvalar vardır, meyvalar, Ağacı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Allah Gozle Gorulecek mi Allah'ı gormek Allah'ın sıfatlarıAllah'ın subuti sıfatlarıAllah'ın zati sıfatları cennetlikler iman Allahu tealayı mu'minler Cennette gorecektir Fakat, nasıl olduğu bilinmeyen bir gormekle goreceklerdir Nasıl olduğu bilinmeyeni, anlaşılmıyanı gormek de, nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Msnniz için nickler Acilen daha iyi anlıyorum ama,nefes olmak değilmiş,yaşamakAteşlerde yanmak gibi bişey,seni severken sensiz elde etmek Herkesin üç kişiliği vardır;Ortaya çıkardığı,sahip olduğu,sahip olduğunu sandığı Ahali gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler,gitmeleriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Anneler gunu şiiri uzun ANACIĞIM —Anneme ve butun annelere— Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Kac geceler bana ninni soylerdi Hasta olunca oydu başucumda bekleyen Biraz yorulmayayım, uzulmeyeyim, hemen Alır kucağına okşardı, saclarımı operdi Nasıl hatırlamam anacığım nasıl Uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt