Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İtalyan Mezesi (Bruschetta)

İtalyan Mezesi (Bruschetta)
0
334

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
İtalyan Mezesi (Bruschetta) Tarifi İçin Malzemeler

*3 domates
*23 dal taze fesleğen
*Kekik
*1 kuru soğan
*1 diş sarımsak
*Karabiber
*Tuz
*23 yemek kaşığı zeytin yağı
*78 tane dilim ekmek(ben hazır baget sarımsaklı ekmek kullandım )

İtalyan Mezesi (Bruschetta) Tarifi Yapılışı Ekmeklerimizi dilip fırında 200 dc fırında kızartalım İsteyen tost makinasında da kızartabilir Bir yayvan tabağa zeytin yağından 45 kaşık koyup kızaran ekmekleri tek yanlı zeytinyağına bandıralım Çok çekmesin Hemencecik değdirip çekelim Minik ufak domatesleri fesleğeni soğanı doğrayalım Sarımsağı rendeleyelim Tuzunu biberini ayarlayıp karıştıralım Karışımlı salataya bandırdığımız ekmeklerin yağılı tarafına resimdeki gibi kaşıkla üstüne birer kaşık koyup tabağımıza dizelim ve sıcakken afiyetle yiyelim Fazla güzel bir aperatif sıhhat olsunn