Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Italyan usulü sebze güveç

Italyan usulü sebze güveç

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
200 gr ayıklanmış bamya
200 gr ayıklanmış taze fasulye
1 patlıcan
Yarım su bardağı bezelye
3 domates
1 soğan
1 kabak
3 diş sarımsak
1 kırmızıbiber
2 yeşil biber
150 gr mozarella peyniri
1 çay bardağı zeytinyağı
3~4 dal taze fesleğen
1 çay bardağı domates püresi
Yarım su bardağı sıcak su
Tuz
Karabiber
İtalyan usulü sebze güveç hazırlanışı
Patlıcanın kabuklarını soyun Kabağın kabuklarını kazıyın ve sebzeleri halka şeklinde dilimleyin Güveç kabına sırayla dörde böldüğünüz taze fasulyeyi, ayıkladığınız bamyayı, bezelyeyi, patlıcanı ve kabakları dizin Aralarına yemeklik doğradığınız soğanı, sarımsakları, biberleri, domates dilimlerini ve fesleğen yapraklarını aktarın Zeytinyağı, domates püresi, sıcak su, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın Sebzelerin üzerine gezdirin Yağlı kâğıt ile kapatarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 3545 dakika pişirin Yağlı kâğıdı alıp, üzerine mozarella peynirini ilave edin Tekrar fırına verin Peynir eriyinceye kadar pişirin ve sıcak servis yapın


 
858,496Konular
982,239Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt