İtalya'nın seramikte prestij ödülü İbrahim Bodur'a İtalya Seramik Derneği, 'Aldo Villa' ödülünü bu yıl Kale grubunun kurucu Murahhas Azası İbrahim Bodur'a verdi Ödül töreni önceki gün Bologna'da yer alan Piazza della Constituzione meydanındaki Kongre Sarayı'nda gerçekleştirildi Törende konuşan İtalyan Seramik Derneği Başkanı Paolo Zannini, uluslararası 'Aldo Villa' ödülünün, İtalyan Seramik Derneği kadar mühendis Aldo Villa'nın anısına oluşturulmuş bir prestij ödülü olduğunu ve ödülün, seramik endüstrisinin gelişimine anlamlı katkıda bulunanlara verildiğini aktardı 'Sektörün duayeni' Ödülün 10'uncusunu İbrahim Bodur'a takdim ettiklerini ifade eden Zannini, Zeki ve ileri görüşlü, idari becerisi, isabetli iş politikalarıyla girişimci ruhu Sayın Bodur'u seramik sektörünün ulusal ve uluslararası gelişiminde bir duayen ve öncü haline getirmiştirdedi İbrahim Bodur da, Sanayide 55, seramikte 50 yılımı kutladığım bu yılda böyle bir ödülün bana verilmesi benim için fazla anlamlı ve övünç verici oldudiye konuştu Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Uğur Ziyal, Bodur'un sanayici kişiliğinin yanına sosyal yönüyle de Türkiye'ye büyük katkılar yaptığını söyledi