Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İthalatta gözetim uygulaması

İthalatta gözetim uygulaması

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
2249513_720x360.jpg

Ticaret Bakanlığının İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, boyu 1 metre ve üzeri asansör ışık perdesi için kilogram başına birim gümrük kıymeti 25, asansör kılavuz rayları için 2, asansör gibi kaldırma elleçleme yükleme boşaltma işlerinde kullanılan diğer makineler için 4 dolar olarak belirlendi.

Tebliğ, 30 gün sonra yürürlüğe girecek.

AA

Similar threads

Ticaret Bakanlığının İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tebliğe göre, su ürünleri ithal etmek isteyenler, konuya ilişkin bilgileri ithalattan önce Ticaret Bakanlığı tarafından yetkilendirilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Bazı kauçuk ürünlerinin ithalatı gözetime tabi tutulacak. Ticaret Bakanlığının İthalatta Gözetim Uygulamasına İlişkin Tebliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, "sadece metalla takviye edilmiş" şeklinde tanımlanan kauçuk ürünlerin ithalatında, kilogram başına 6 dolarlık gözetim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Gümrük beyannamesi kapsamında 25 kilogram ve altında ithal edilecek, gümrük tarife istatistik pozisyonunda belirtilen tekstil, konfeksiyon ve deri ürünleri için kayıt zorunluluğu bulunmayacak. Ticaret Bakanlığının "İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ'inde Değişiklik Yapılmasına Dair...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Ticaret Bakanlığının İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğ''inde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ''i Resmi Gazete''de yayımlandı. Buna göre, gümrük tarife istatistik pozisyonunda belirtilen tekstil, konfeksiyon ve deri ürünlerinin ithalatında gümrük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Ticaret Bakanlığı'nın, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ithalatta gözetim uygulanmasına ilişkin tebliğe göre, 8517.12.00.00.11 numaralı gümrük tarife istatistik pozisyonunda, "alıcısı bulunan verici portatif (Cellular) telsiz telefon cihazları" başlığıyla yer alan cep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt