Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İtici Soz olur mu demeyin işte itici sozler

İtici Soz olur mu demeyin işte itici sozler
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İtici Sozler
İtici Sozler Kısa

Kimseye guvenme guvenirsende belli etme arkandan vurmasın sonra seni

Benim butun duygularımı ittin geriye şimdi bakamıyorum sağlıklı geleceğime

Uzulmuyorum artık! sozlerini kalbime değil aklıma yazdım sen kalbimi hak edicek yeri dolduramadım

Ne kadar olumsuzluk varsa hepsi sende toplanmış ALLAH vergisi bunlar

Vazgecilmez sanma kendini sendende gecer bu kalbim senide unutur gozlerim

Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir

Ben sevenin seveni olmak isterim sevmeyenin seveni değil

Yarım kalmış sevgilerimi tamamlamaya calışma atrık sen benim icin bir hicsin

Similar threads

İtici Sozler kısa En İtici Sozler o kadar itici geliyorsunki bana artık sana baktıkca kendimi sonsuz ucuruma itiklenmiş caresiz biri gibi goruyorum duşun artık nekadar itici olduğunu kimseye guvenme guvenirsende belli etme arkandan vurmasın sonra seni! benim butun duygularımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
En Super Sozler 2019 2019 Super Sozler Super Sozler 2019 Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yaşıyor Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Msn İçin Manalı NickLer Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır Dünya bir gündür, o da bugündür! Sen, sen ol! Asla biz olma Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! Azdan eksik, çoktan fazla gider sadece şahlar hamleleri önceden sezer yaşam, ölümle kumar oynama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
dev nick arşivi +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,037Kullanıcılar
hermaousSon üye
Üst Alt