Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

itikadın tükendği yerde kalan yetim davalar..

itikadın tükendği yerde kalan yetim davalar..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ya iflas ederse teveccüh Kansız bir işgalin ortasında kalırsa sesim Ya susarsam Belki akidelerin tükendiği yerde taassup ve tevazu lehine açılırsa davalar Kaybederse her zaman kaybetmeye yetim insanlar Tarihlere bölünen çağlar arasında ilkellik ve medeniyet tartışmalarına nokta koyma kudretine sahip bir millet olma çabası veren üç beş adam! Sürgünlerin arasından şahlanan yürekler Kıblegaha yönelmeye soğumuş töreler Eline bir kavramını tutamayanların ikili meşvereti
Boynu bükük bir davanın hiç solmayan gülleri Ümmet gibi

Nerdesin Ey Nebi!
Koca bir orman arasında yanıp kül olmuş muhataplığımıza şefaat gönder Secdeye varmayı unutmuş alınların gölgesinde solmuş benizlerimize ışık ver Ver ki tek olan ölümü güzel kılan Mevla’m huzurunda yüzümüz ak, umutlar berrrak

Nerdesin Ey Ömer! Adalet kılıcının yadelinden buram buram türküler besleyen Ey Yunus! Nerdesin ruhaniyetini hakka teslim eyleyip meydanlada zikreden Ümmet! Nerdesin Ey Ben?

Aklı maddeye köle olmuş,serüvenler arasında kendine kılıf arayan yüreğim Hani senle bir söz vermiştik ervahı ulviyette Ki sen yarın yalnız bıraktığında beni ben ne cevap vereyim Siyahi bir temponun nefse haz veren desiseli ziynetlerinin arkasında ki can! Mevsime ayak uydursan ne fayda Say ki kıyamet anı bu an ve sen inadına çıkarsan da koldan saati,indirsende duvardan takvimi; geldi korktuğun zaman

Nerdesin çocukluk günlerimi renkten renge boyayan heyecan Nerdesin ey nefsim? Sana hizmet ederken yıllar yılı şimdi bu köhne tükenmişlik arasında beni koyup gittin
ve iflas etti teveccüh
İtikatın tükendiği yerde kalan yetim davalar Sanığım vegördüm duydum yaşadım
Bir cümle dünya inkar etse de yaratılmışlığın kudsiyetini
Çamurdan can oldum; Kul’um Rab tanığıyım
imdatların arasında kaldı kansız bir işgal

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt