Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İtiraf Edemiyorum...Yardım

İtiraf Edemiyorum...Yardım
0
265

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar ben zorunlu bi olaydan dolayı okulda sını başkalaştırmak durumunda kaldım
Sınıfta bir kız var Ilk Olarak gözüm takılıyodu lakin olmaz diyordum
Kız zaten sınıfta fazla dikkat çekici biriydi Sonra meslek o fakat aşık oldum Yalnız Kızın Adı dışarıya hiç birşey bilmiyorum
Ben utangaç biriyimdir gidip konuşamıyorum Kız diğer biriyle çıkıyormu onu da bilmiyorum alay konusu olmaktan korkuyorum
Ne Yapmalıyım LÜTFEN YARDIM EDİN

Similar threads

Beyler merhaba ben 20 yaşındayım üniv 2 Derslik öğrencisiyim sevgilim liss son sınıfta bunun okulda peşine takılan bi veled var benzer mahallede oturuyoruz telefon numaramı bulmuş tehtit falan ediyordu ben de yiyosa gel dedim bi ara bana dayılandı iki tokat atıp bıraktım minik sonuçta hem boylu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Ben 10sınıf öğrencisiyim Boyum 181 kilom 58 artı yakışıklı sayılmam Okulda iyice herzamanki, dışarda ise spor giyinirimBir tane bile kız arkadaşım değil Birgün ders için labaratuvardaydık Ben köşede oturuyodum ve kız benim tam karşımdaki köşede oturuyodu Ben bi an dalmışım ve gözlerim kızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
1 ay önce tanıştığım kızla 3 hafta önce okulda dersten daha sonra oturduk kantine yanına bi kız arkadaşıda vardı beş dakika daha sonra arkadaşı ben yemek yemek yiycm siz oturun dedi gitti ilerde arkadaşlarının oturduğu masaya bizi yalnız bıraktı bi yarm saat muhabbet ettk havadan sudan dersler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Ilk Önce merhaba, kafam darmadağın o yüzden yazdıklarımda hatalar olabilir yada saçma olabilir beni anlamaya çalışın Ben 10sınıf öğrencisiyim bir kız vardı onunla çıkmak istediğimi sevdiğimi söyledim bunun sevgilisi vardı sevgilisinden ayrılınca benimle çıkmak istediğini söyledi neyse aradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
arkadaşlar bir kız var fazla hoş fazla hoşlanıyorum ondan ama salakça bir hata yaptım kızın haberi olmadan gizlice numarasını alıp tanışma mesajı attım tersledi beni :S Aradan bir ay geçti ve aynı sınıfa denk geldik bütün unuttum derken yeniden dikkatimi çekiyor aklıma geliyor hiç konuşmuyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,506Konular
983,074Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt