Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İtiraf Ediyorum-Haykırıyorum

İtiraf Ediyorum-Haykırıyorum
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ya Baki,SevgilimYaratılma Sebebim Olan Peygamberim,Muhammedim'e Yaratılmış Ve Yaratılacakların Adedince Salatu Selam Ederim Ki,Şu Dunya Okulu Nun Oğrencisi Olarak,Kendi Nefsimden İğrenc Mahluk Ve Kendimden Aşşağı Bir Varlık Goremedim Elhamdulillah
Kullarının En Ovulmuşu,En Edeplisini Gorduğum Andan Ve Aşık Ettirdiğinden Beri,Gonul Denilen Aşk Kabım ,Beden Denilen Kılıfıma Dar Geliyor Allahım
Tum Kainatı Ve Canımı Yaratanım,Hani Gel Buluşalım Diye Ezanı Muhammediyeyle Cağrıyorsunya ,İşte O Ses Tum Vucuduma Deprem Etkisi Yapıyor Titreyerek Buluşma Kapısına ,Secdeye Nefesim Kesilerek Gozyaşlarımla Diktiriyorsun Şukurler OlsunMeğer Nekadar Hic Ve Acizmişim,Nabzımı Hissetmiyor Gibi Secdede Yokmuşum Gibiyim Sevgilim İcim Sıtmalanıyor Ken Bir Taraftan Uşutuyor Bir Taraftanda Ter Cıkarıyorum O Anlarda Duşuncenin Kırıntısı Kalmıyor Beynim Yok Gibiyken,Tum Bedenimi Gıcıklandıran O İlahi(Urperti) İle Uyuşturucu Verilmiş Gibi Kendimden Geciyorum
Mekanlarda Değilim Sınırlarımı Hissetmiyorum,Gormeler Gozlerle Olmuyor,Hislerle Olmaya Başlıyor Ya Bunları Hic Bir Kitapta Okumamıştım SevgilimKuran,I Kerim De İkramlar,Mujdeler Denilince Acaba Bu Yaşattıkların Onların Kırıntılarımı Diye Dar Aklıma Takılıyor Maşuğum Deliriyorum,İcimdeki Senden Gelen Enerjileri Beden Evimin Devrelerini Yakıcakmış Gibi HissediyorumSen Ki Kaldıramıyacak Kadarını Kuluna Yuklemezsin

Bazen Seninle Buluşmak İcin Ev Halkının Uyumasını Beklerken Heyecandan Gulmeler Başlıyor Heyecandan Gulmelerde,Ağlamalarda Olurmuş Ama Bu Başka Turlu Ah Bir Bilseler Sevgilim ,Sen Yaşatmadan Ne Desek Boş(Nefsani Sevgililerin Buluşmasına ) Haşa Asla Benzemiyor
Bazen Beklerken Uykuya Dalmış Oluyorumda ,Kalk Abdest Al,Nidasıyle Dilimde Adınla Uyandırıyorsun SevgilimGonlumu Dunyadan Soğutan O İlahi Muhuru Cekenimsin
Senden Başkasına Meylettirmiyen,Kıskancım,Gayyurumsun
Acizini Kendinden Başkasına Muhtac Ettirmiyenimsin
***Allahım***Baki Sevgiliiiiimmmmm***
Akıl Denilen Nimetini Son Nefesime Kadar Acizinden Alma
Beden Denilen Elbisemi,Nefsime Uyarak Kirletmeme İzin Verme
Yanlız Sana Talibim
Yanlız Seni İstiyorum
Yanlızsenin Aşkı Muhabbetinle Doyuyorum
Seni Daha Cok Sevebilmem İcin ,Lazım Olan İc Ve Dış Donanımlarımı,Gayret Ve Teslimiyetimi Arttır
Amin