Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İtiraf ediyorumm söylemessem çatliycammmm

İtiraf ediyorumm söylemessem çatliycammmm
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İtiraf ediyorumm söylemessem çatliycammmm Kızlarr siteyee birincil aza olduğumda konulara bakmak içinn o kadar bir gözgezdirdim Sonra chat e gözüm takıldı acaba dedim gerçekten tümü bayan mıdır? nasıl güvenicem amaan hiç bulaşmyım dedimm Sonradan sonradan baktım arkadaş canlısı konuşmalar sohbetler iyi niyetler dualarr içimi ısıtmaya başladı yazmaya basladım bende ama kendimi tanıtırken size tek bir yalan söyledim bu bende takıntıdır zaten yaş konusu yahu ne biliyim 18e giricem diyince küçük görülürüm sandım yaşımı 19 bucuk olarak söyledimm ne biliym fakat size alışıncaa arkadas edinncee ve burada hoş zaman geçirince artık bunun bi önemi olmıycagnı düşündüm Söylemye karar verdmm oh ya ben 18 ine giricek bir genç kızım öteki herşey dogru valla billaitirafediyorummsoylemessemcatliycammmm5c51aba043fa9gifalt :uhu: :uhu: :uhu: kendi aramzda sözlendgmz id erkek arkdsmm staj yaptgm dersnye gittigm sınava girdiğim hepsii sadece 19 bucuk yaşında yok 18 olucam ben kasımda umarım beni anlrsınızzitirafediyorummsoylemessemcatliycammmm5c51aba04bac3gifalt :6: 6 :6:  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt