Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İtirafçı kedicikten olay ifadeler! Adnan Oktar kimi isterse onunla olurdu...

İtirafçı kedicikten olay ifadeler! Adnan Oktar kimi isterse onunla olurdu...

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
%2DMasallah%2DHolding%2DIste%2DAdnan%2DOktar%2Din%2Del%2Dkonulan%2Dparavan%2Dsirketleri%2D207774%2D20180714091138%2Ejpg

Adnan Oktar kümesine yönelik 73'ü tutuklu 226 sanığın yargılandığı davanın 58. duruşmasında faal pişmanlık kararlarından faydalanan tutuksuz sanık Ece Koç, Oktar'ın bayanlara daima eziyet ettiğini belirterek, "Çok şiddetli tokat atıyordu, tekme atıyordu. Kiminle isterse onunla olurdu, her türlü pis şeyi yapıyordu" diye konuştu. 

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısındaki salonda yapılan duruşmaya, 5 tutuksuz sanık ile kimi müştekiler ve taraf avukatları katıldı.

Bugünkü oturumda, tutuksuz sanık Ece Koç'un savunması alındı. Sanık Koç, savunmasında "Örgütte bulunduğum her saniye için çok pişmanım. Cezaevinde itirafçı olmam, 30 yıldır birinci sefer kendi öz irademle aldığım karardır." sözlerini kullandı.

"Adnan Oktar, resmi nikahlı evli bireyleri zorla ayırdı" 

Örgütle, 1989 yılında Silivri Selimpaşa'da yazlıkta kaldığı devirde tanıştığını söz eden sanık Koç, şunları anlattı: "Adnan Oktar örgütünden birileri orada yazlık tutmuştu. Orada bu şahıslarla tanıştım. Emin Koç ile gönül alakamız oldu. İmam nikâhı kıydık. Gebe kaldığım için ailemize evlenmek istediğimizi söyledik. Ailemiz bize bir mesken açtı. Biz eşimle resmi nikahla evlendik. O periyot örgütte boşanmalar vardı. Adnan Oktar, resmi nikahlı evli bireyleri zorla ayırdı."

"Hepimiz benim cariyemsiniz dedi"

Örgüt mensuplarının birbiriyle en ufak samimiyetlerinin dahi örgüt üyeleri tarafından "korku ve inanç haberi" kapsamında çabucak Adnan Oktar'a iletildiğini kaydeden Koç, savunmasında şunları aktardı:

"Örgütte bulunurken birçok yerde çalıştım. Lakin maaşımı hiç görmedim. Maaş kartım Alev Babuna'daydı. Paramızın bir lirasını habersiz harcayamayız. Adnan Oktar bacı olan tüm bayanlarla imam nikahı kıymıştır. Sonra bir gün 'Siz imansızsınız.' dedi, birer lira mehir fiyatı verip boşadı. 'Hepiniz benim cariyemsiniz.' dedi. Bizim hiçbir halde dışarı çıkma özgürlüğümüz yoktu. Hele Dragos'tan çıkmak mümkün değildir. Birkaç otomatik kapılıdır, sıkı korunur."

"Tokat atıyordu, saç kesiyordu, hayvan taklitleri yaptırırdı"

Adnan Oktar'ın bayanlara daima eziyet ettiğini anlatan Koç, "Bana da yaptı. Çok şiddetli tokat atıyordu, tekme atıyordu, saç kesiyordu. Hayvan taklitleri yaptırırdı. Kimi bayanları döverdi, bayan elini kaldırırsa, 'Bana bilhassa bunu yaptırıyorsun, kendini yaralattırıp beni polise şikayet edeceksin.' diyordu. Dragos'ta 10 yıl kaldım. O konutta her katta kesinlikle bir silah vardı. Adnan Oktar'ın bulunabileceği her yerde bulunduruluyordu. Adnan Oktar'ın girdiği banyoya kadar silah vardı." sözlerini kullandı.

"Kiminle isterse onunla olurdu"

Koç, tutuklu sanıklardan Kartal İş'in, A9 TV'nin yüzü üzere olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Birçok kardeşin kızlarla münasebete girdiğini, Adnan Oktar'ı sevmeyen ve istemeyenlere bunun arttırılarak yapıldığını duymuştum. Kızların Adnan Oktar ile bağa girmek istemediği açıktı. Fakat Adnan Oktar kimi isterse onunla olur. Biz birinci katılanların dışında sonradan gelen kız kardeşler ile erkeklerin getirdiği kızları gözümüzün önünde taciz ettiğini gördüm. Burada anlatamayacağım şeyler. Her türlü pis şeyi yapıyordu."

Duruşma, verilen ortanın akabinde sanıkların savunmalarının alınmasıyla devam edecek.