İtiraflar abimle yattım *gezgin; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 28; Ülke: ABD Amerika’daki bir havaalanında çığlık çığlığa bir karşılama sahnesi görünce: “dahası Türklere gürültücü derler diye düşünmüştüm fakat bağrışan kızlardan birinin Türkçe “Aaayy canııııım, neerrrde kaaldııııııaan sözleriyle kendime geldim *Turbulence; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 33; İl: Karabük GSM operatörünün hesaplı tarifesine vermek için annemden en çok konuştuğu 3 numarayı söylemesini istedim Cevabını aynen aktarıyorum: “357 *canimkirpim; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; Ülke: Yurtdışı Tahtada soruyu çözerken, “evladım ne yapıyorsun sorusuna, “iyiyim sen ne yapıyorsun deyişimden bu yandan bütün 7 dönem geçti Hocam, ya yuvarlak hesap 10 yapıp bitirin bu inadı veya emekli olun Lütfen ama… *lebi derya; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; İl: İstanbul Neyden ses çıkarmak için yarım saat uğraşmıştım Netice mu? Benden ses geldi ondan gelmedi *müzevir; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 33; İl: Kilis Romantik olabilen kadının romantizm nedir bilmeyen kocasından inciler… Çok yorgun ve benzeri uykulu olduğu bir sırada yanına yattım ve saçlarımı okşamasını istedim Şöyle dedi: “Bak ben elimi başının üstüne koydum, hadi sen kafanı sağa sola salla! *rolingrock; Cinsiyet: Erkek; Yaş:28; İl: Ankara Ececim, hala beni arayıp beni fazla sevdiğini söylüyor ve senden niçin ayrıldığımı soruyorsun ya cevaplayayım canım O akşam sizi Ankuva’da başbaşa otururken yakaladığım ve bana abim diye tanıştırdığın adam benim öz be öz kuzenim E doğal olarak sen de benim biricik kuzenim oldun Ne yazık ancak akrabalarımla beraberlik yaşamaya karşıyım *PORTAKALSUYU; Cinsiyet: Erkek; Yaş:27; İl: Adana Kuzenim sordu; “Kendinden yaşça epeyce ufak kızlarla meydana çıkan erkeklere ne denir? Ben de gayet bilmiş bir tavırla, “Sutyenci denir dedim Birazcık gırgır yapıp gerçeği söylemeyi planlıyordum fakat, o an başka konu açıldığı için söylemeyi unuttum Gerçeği öğrenmesine öğrendi fakat takriben 23 sene daha sonra ve topluluk bir dost ortamında rezil olarak! Sanırım kötü bir kuzenim *iyikedi; Cinsiyet: Erkek; Yaş:41; İl: İstanbul Süpermen II filminde bir sokak sahnesi Yol kenarında tezgahta mevye satan bir adam bağırıp alıcı çekmeye çalışıyor Natürel söyledikleri İngilizce olduğu için anlayamıyoruz Ancak sağolsunlar daha aşağı yazıları yazanlar gayet hoş açıklamışlar: “Haydi karpuza gel! Kan çıkmazsa para değil! *yinemiya; Cinsiyet: Bayan; Yaş:30; İl: İstanbul Altın üzerine çalıştığım tesiste güvenlik nedeni ile kapıları kendimize özel kartla açıyoruz Bugün ellerim dolu olduğu için arkadaki cebime koyduğum kartı çıkaramadım Ellerlimdeki altın takıları koyacak güvenli bir yer bulamadım, güvenlik kameralarını da unutup arkadaki cebimde olan kartı kapıya okutmaya çalıştım! Halimi ne siz sorun, ne ben anlatayım Netice; güvenlik yardıma geldi! *yabenyaben; Cinsiyet: Bayan; Yaş:25; İl: Hatay Üniversitede çok ukala hocalarımızdan biri şöyle bir tümce kullanmıştı: ´Eşeği 4 yıl şuraya bağlasan, o bile bitirir bu okulu´ Natürel cevap gecikmedi: ´2 yıl daha bağlarsan öğretim görevlisi olur´ Bu cevabı veren dost hala okuyor!