Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İTÜ, Celal Şengör Hakkında İdari Soruşturma Başlatıldığını Duyurdu

İTÜ, Celal Şengör Hakkında İdari Soruşturma Başlatıldığını Duyurdu

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
s-2d5887989a3e8904debb8bf33144343506e9c4e2.jpg

İTÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör'ün bir öğrencisine yönelik cinsel taciz sözleri sosyal medyada büyük tepki çekmişti. İTÜ öğrencileri ise Şengör'ün okulla ilişiğinin kesilmesini istemişti.

Bu olayların ardından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörlüğü, Prof. Dr. Şengör hakkında idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

İTÜ'nün sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şu şekilde ????

Similar threads

Geçtiğimiz günlerde öğrencisinin eteğini kaldırıp tokat attığını anlatan ve videosu ile çokça tepki çekmişti. Videonun ardından ünlü komedyen Şahan Gökbakar’da sosyal medyadan Şengör’e tepki göstermişti ve “Pişkinliği karşısında hayrete düştüm” demişti. Bütün bu olayların ardından hem Celal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Türkiye son birkaç gündür, Türkiye'nin en değerli bilim insanlarından bir tanesi olan Celal Şengör'ün yaptığı bir açıklamayı ve bu açıklamadan sonra yaşananları tartışıyor. Katıldığı bir canlı yayında konuşan Prof. Şengör, "O kadar kızdırdı ki, Saniye'nin eteğini kaldırdım. Kıçına bir tokat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Kırıkkale Üniversitesi'nde yaşanan taciz olayı üniversiteyi karıştırdı. İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi'nde eğitim veren Prof. Dr. H.Ö. öğrencisine yolladığı taciz mesajları rezaletin boyutunu gözler önüne serdi. Taciz edilen öğrenci, Prof. Dr. H.Ö.'nün kendisine yolladığı mesajları sosyal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Eskişehir’de Yunus Emre KYK Kız Öğrenci Yurdu’nda yaşanan tacizi protesto eden öğrenci Sinem Çelebi’ye, Dekanlık tarafından ‘disiplin soruşturması’ başlatıldı. Cumhuriyet’e konuşan Çelebi, “Bana soruşturma açılırken tacizciye hiçbir yaptırım uygulanmadı” dedi. Cumhuriyetten Mehmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
üniversitelerimizi tanıyalım işte istanbul teknik 1549313308 1549313308 universitelerimizitaniyalimisteistanbulteknik5c58a52615750universitelerimizitaniyalimisteistanbulteknik5c58a52615750 http:wwwkpsscomtrimgsfileskurumlaruniversitymainÜniversite Türü : Devlet Üniversitesi Kuruluş Tarihi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt