Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İTÜ Makina'daki Misafir Öğretim Elemanları Sosyal Medyada Gündem Oldu

İTÜ Makina'daki Misafir Öğretim Elemanları Sosyal Medyada Gündem Oldu
0
82

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makina Mühendisliği Bölümü'ndeki misafir öğretim elemanları toplumsal medyada gündem oldu.

Twitter'da Aslıhan Elibol isimli bir kişi İTÜ Makina Mühendisliği Kısmı konuk öğretim görevlilerine ait bir ekran manzarası paylaştı.

Dr. Aamır Hamıd, Dr. Peyman Roodgarsaffari ve Öğretim Vazifelisi Farrukh Mazhar'ın yer yer aldığı görselde iki ismin fotoğrafı dikkat çekti.

????

twitter.com
Bazı Twitter kullanıcıları, akademisyenlerin görünüşleriyle dalga geçen paylaşımlar yaptı. ????

Bazı kullanıcılar ise ırkçılıkla suçladıkları bu bireyleri eleştirdi. ????

Similar threads

19 Şubat Cumartesi günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmelerini ve sosyal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik. 1. ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’nın gelecek günlerde Ukrayna’ya saldırmayı planladığını ve Ukrayna’nın başkenti Kiev’in de hedef...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Prof. Dr. Ceyhun Elgin makroekonomi alanında uzman bir isim. Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi olan Elgin Türkiye İktisadı dersinden sorduğu final imtihanı sorularından birini paylaşınca evvel iktisatçıların akabinde da tüm kullanıcıların ilgisini çekti. Husus ziyadesiyle aktüeldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Her geçen gün süratle artan Euro'nun bu kadar yükselmediği günlerde, bir Twitter kullanıcısının 2017'de yaptığı paylaşım yine toplumsal medyanın gündemine oturdu. Paylaşım ile geçmişe kısa bir dönüş yaptık! Neredeyse her hafta ve her ay yükselen Euro'nun suratına ve son kurda ne kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
25 Mart Cuma günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmeleri ile toplumsal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik. 1. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Tayyip Erdoğan, minimum fiyata ikinci kere artırım yapılması ile ilgili olarak' Yıl ortasında bakılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından atanan rektör Melih Bulu’nun yerine tekrar cumhurbaşkanı kararıyla atanan rektör Naci İnci’nin kararları tartışılmaya devam ediliyor. Keyfi atamalara ve hukuksuzluklara karşı çıkan akademisyenlerin ise tasfiyesi sürüyor. Geçen günlerde mahkeme kararına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,475Konular
981,237Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt