Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İTÜ’de şoke eden intihar! Öğretim görevlisi hayatına son verdi

İTÜ’de şoke eden intihar! Öğretim görevlisi hayatına son verdi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
ITU%2Dde%2Dsoke%2Deden%2Dintihar%2DOgretim%2Dgorevlisi%2Dhayatina%2Dson%2Dverdi%2D232074%2Ejpg

İstanbul Teknik Üniversitesi içerisinde bulunan bir lojmanın 5. katından bir bayanın düştüğünü gören etraf sakinleri sıhhat ve polis takımlarına haber verdi.

Olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bayan, tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.

burcu-demir.jpg

Öğretim vazifelisi Burcu Demir

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, hayatını kaybeden bayanın İstanbul Teknik Üniversitesi Yabancı Lisanlar Yüksekokulu'nda öğretim vazifelisi olarak çalışan Burcu Demir'in (38) olduğunu belirledi.

İLAÇLAR BULUNDU

Soruşturma kapsamında Burcu Demir'in yaşadığı lojmanda araştırma yapan gruplar ruhsal tedavide kullanılan ilaçlar buldu. İlaçlara incelenmesi için el konulurken, Burcu Demir'in etrafının de bilgisine başvuruldu.

Çalışmalarını sürdüren gruplar Burcu Demir'in intihar etmiş olabileceğini değerlendirirken, İstanbul Teknik Üniversitesi de bir açıklama yayınlandı.

Açıklamada, “Üniversitemiz Yabancı Lisanlar Yüksekokulu'nda öğretim vazifelisi Burcu Demir vefat etmiştir. Cenazesi 22 Şubat Cumartesi Günü Kütahya'da öğlen namazına müteakip toprağa verilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve İTÜ Topluluğuna başsağlığı dileriz” tabirleri yer aldı. 

Sözcü

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt