Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ivana Sert kum gibiyi söyledi eleştiriler yağdı!

Ivana Sert kum gibiyi söyledi eleştiriler yağdı!
0
104

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Bodrum'da sahneye çıkan Ivana Sert, repertuarına Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' müziğini da eklemişti. İşte, haberin ayrıntıları...

Ünlü moda yorumcusu Ivana Sert,programcılığının haricinde şarkıcılığı ile de gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahneye çıkan Ivana Sert, Ahmet Kaya'nın Kum Üzere müziğini seslendirdi. Sahnede alkışa tutulurken, performansının paylaşıldığı içtimaî medyada ağır tenkitlere maruz kaldı.

6GL5m_1566286175_5023.jpg

Ivana, ''Eleştirileri okudum. Kimine güldüm, kimi de çok acımasız. Üzüldüm açıkçası. Ben Ahmet Kaya hayranıyım. Müziklerini biliyorum. Niçin Türkçeme takılıyorlar? Tahlile ve duyguya baksınlar. Kıymetli olan içten söylemek" halinde konuştu.

Similar threads

Bodrum'da sahneye çıkan Ivana Sert, repertuarına Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısını da eklemişti. İşte, haberin ayrıntıları... Ünlü moda yorumcusu Ivana Sert,programcılığının haricinde şarkıcılığı ile de gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahneye çıkan Ivana Sert, Ahmet Kaya'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bodrum'da sahneye çıkan Ivana Sert, repertuarına Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' müziğini da eklemişti. İşte, haberin ayrıntıları... Ünlü moda yorumcusu Ivana Sert,programcılığının haricinde şarkıcılığı ile de gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahneye çıkan Ivana Sert, Ahmet Kaya'nın Kum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bodrum'da sahneye çıkan Ivana Sert, repertuarına Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısını da eklemişti. İşte, haberin ayrıntıları... Ünlü moda yorumcusu Ivana Sert,programcılığının haricinde şarkıcılığı ile de gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sahneye çıkan Ivana Sert, Ahmet Kaya'nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bugün ne giysem programında belli bir dönem jüri üyeliğini yapan İvana Sert geçtiğimiz günlerde şarkıcılığa soyunmuştu. Çıkardığı imalat hatası albümünün ardından Türkiye'nin Yıldızı ödülüne layık görüldü. İşte, haberin ayrıntıları... Ünlü moda yorumcusu Ivana Sert,programcılığının haricinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Bugün ne giysem programında ayan bir devir jüri üyeliğini yapan İvana Sert geçtiğimiz günlerde şarkıcılığa soyunmuştu. Çıkardığı imalat kusuru albümünün akabinde Türkiye'nin Yıldızı mükafatına layık görüldü. İşte, haberin ayrıntıları... Ünlü moda yorumcusu Ivana Sert,programcılığının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,326Kullanıcılar
verliaqwSon üye
Üst Alt